Az MSZP péntek délután közölte, hogy kiáll zuglói jelöltje, Tóth Csaba mellett és etikai eljárást kezdeményez az Országos Előválasztási Bizottságnál Hadházy Ákossal szemben – írja a 24.hu.

Hadházyval szemben etikai eljárást kezdeményez az MSZP
Fotó: MTI/Soós Lajos

Mint írták, ennek oka, hogy a Magyar Kétfarkú Kutya Párt aktivistái Hadházy Ákos támogatása érdekében tartott kampányeseményükön nyílt provokációt intéztek Tóth Csabával szemben.

Az MSZP jelöltjét lóként tüntették fel, amivel megfosztották őt emberi méltóságától, valamint a kukába dobták a környéken található szórólapjait, amivel a nyílt verseny támogatása helyett Tóth Csaba programjának elrejtésére tettek kísérletet

- jelezték. Az MSZP nehezményezi, hogy Hadházy a mai napig nem határolódott el a történtektől, pedig azok az ő kampánya részét képezték, ugyanis nemcsak megköszönte az MKKP támogatását, hanem az ajánlóíveket is maga adta át az aktivistáknak.

Forrás: 24.hu
Címlapkép: MTI/Soós Lajos

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@sgl: Én 2002-ben szavaztam utoljára a szocialistákra, Medgyessy miatt. Akkor még nem tudtam, hogy milyen kisstílű, befolyásolható ember. Aztán bedőltem az LMP-nek, de csak egyszer, majd jött az Együtt. Közben volt az SZDSZ is. Ami abszolút bejött, az a Bajnai-vonal, ennek némileg gyengébb képviselője Karácsony.
Nyírfa
@sgl: Talán a 8 %-nak van esélye. Az idős baloldaliak megindulnak, ha kell. De ez nem 10.
Béla333
Legszívesebben az országból való távozásra szólítaná fel az MSZP/Karácsonyék Hadházyt.
Valamit nagyon el akarnak titkolni Tóth Csabával kapcsolatban, ha képesek azért is Hadházyt macerálni, mert egy másik párt "passzivistái" humorizálnak...
Ez az MSZP sem különb a Fidesznél.
Ugyanaz a stílus...
Nyírfa
@sgl: Én meg akkor engedtem el őket, amikor megtagadták a szocialista eszmét. Mert az eszme, szép.
Csak a megvalósításra éretlen az emberiség.
kereső
Az mszp-seknek elmentek otthonról teljesen? Na de mit várjunk, ha a "dohánymutyi" feltárását, és nyilvánosságra hozatalát árulásnak tartják. Gergely nem jó szinpadot választott, ugyan úgy mint anno Bajnai.Ezzel a megalkuvó,kollaboráns társasággal nem szabadott volna kezdenie- valami probléma lehet egyébként az izlésével, ha az mszp-hez nem kell neki uniqum.
ómió
Efftársak, ha "szeressék" egymást! Mit tesznek, ha veszekszenek?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.