A kötcsei piknikre hivatalos volt Bányai Gábor fideszes parlamenti képviselő, aki 150 napig volt kórházban koronavírus-fertőzés miatt.

Fideszes képviselő Orbánnak: "Már iszom is, Főnök!"

A csodával határos módon felgyógyult honatya vidáman üdvözölte Orbán Viktor, aki Facebook-videójában atyáskodva kérdezte tőle, hogy nem korai-e ez még. Erre válaszolta azt Bányai, hogy:

Hát, már iszom is, Főnök!

Majd némi fotózkodás után folytatódott a buli, rotyogott a pörkölt.

Forrás: Facebook/Orbán Viktor

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gauntlet
Népbíróság előtt: "parancsra tettem...".
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
na de annyit, hogy az undort is elnyomja??? =))
Yoda69
Igyál csak te görény.
Koszonetet mondtál mar az orvosoknal es az ápolóknak, akiknek az életed köszönheted?
verőce21
Én már tíz évvel ezelőtt azt hittem, bármelyik pillanatban elpatkol ez az ember... Jól felpumpálták Svébisék...
RonaGyuri
Na ez a kép tényleg …

már – bár a tendenciózus istenítés szándéka igencsak árulkodó – a Párt központi napilapja sem képes olyan fotót találni, ahol emberre hajazó kinézés lenne ennek a szétesett dagadt törpének

A portál „Orbán Viktor: Magyarország biztos pont” című vezércikkéhez mellékelte (a főoldalon és a cikknél is) ezt a fényképet:

cdn.magyarnemzet.hu/2021/09/7s2gehd1fOe0iX5133zK_A1JQBBrgdwrk-O15uqrL68/fill/850/550/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2JkYzNlYzQ4MDAyNzRlOWJhMTQ1ZDU1ZDY0NjEzMWFj.jpg
lampa laz
boldog simonka is ott volt, vagy simonka boldog is ott volt? Vagy ezek már nem mehetnek a kondér közelébe?
Ez így együtt egy iszonyatos jellemtelen ocsmány banda, ahol orbán a drog ezek a szerencsétlenek meg a függők, mert a jólétükért cserébe minden erkölcsöt félretéve nyalják ennek a dagadt törpének a seggét.
simmering73
Kiskorúak miatt fordították így. Az eredeti így hangzott: Már szopok is, főnök
lampa laz
@sgl: az kellene... ezt a kötcsei dzsemborit a mexikói meg olasz maffiatalalkozókhoz tudom hasonlítani. Itt is a keresztapa kijelöli a legközelebbi prédát akit ki kell nyírni, meg vagyont amit meg kell szerezni.
Gauntlet
Népbíróság előtt: "parancsra tettem...".
Eladott Ország
"A kötcsei köldöknézésről egyébiránt ez is több, mint amennyit feltétlenül tudni érdemes, már csak egyetlen költői kérdésem maradt: Rogán Antalt látta valaki? Miért nem? Őt nem hívta meg a gazdi az eligazításra? Vagy már az éjszaka leple alatt becsempészték a kúriára, mert őt még annyira sem szabad mutogatni a nyilvánosságnak, mint Orbánt? Mindegy, a lényeg, hogy ex-Rogánné viszont kapott meghívót, és ki is rittyentette magát a jeles eseményre, ahogy azt kell. Arról az ízléses, elegáns 2 millió forintot súroló szettről, amit magára öltött, nekem azonnal a polgári, nemzeti és kereszténydemokrata jelzők jutottak eszembe. Mindig jó látni, hogy a NER a lecserélt feleségeket sem hagyja az út szélén, nem rugdossa az árokba, mint Iványi Gábor oltalmazottait."
444.hu/2021/09/04/rogan-gaal-cecilia-uszkve-ketmillio-forintos-szettben-erkezett-a-kotcsei-polgari-piknikre
Eladott Ország
Inkább igyál Bányai, mert az legalább meglátszok rajtad! Addig nem vagy részeg, amíg kapaszkodás nélkül tudsz a padlón feküdni. Rohadtul kellenek az Európai Unió által folyósított összegek a NER hatalmi struktúrájának működtetéséhez, a mindig éhes, pénzért és még több pénzért lojális holdudvar zabáltatásához, másrészt mi magyarokat annyira nem sikerült még mindig elzsibbasztani, a tudatunkat kilúgozni, hogy az Európai Unió ellen forduljunk. Még mindig nem hittük el, hogy a fényes jövő Mongóliában, Üzbegisztánban és Kazahsztánban van, nem pedig a száz éve hanyatló Nyugaton. Beleértve az EU-ból távozott kis, széteső országot, Nagy-Britanniát is. Pálinka, gulyás, gender és a tálibok...-videó
www.youtube.com/watch?v=s0S_3mfTazs&t=151s
ómió
Ez már "efftársi hír"? A hazugságfiók meg kiürült?
sokanvagyunk
Kellett Orbánnak a testőr, mert az ISZOM-ra összerándult, hogy Szanyi kapitány embere beszivárgott közéjük.
gina
@ómió: Minek irogatsz te analfabéta szar senki
Néro
Pontosabban : Hát, már nyalom is, Főnök !
ómió
@gina: Trippeles szarkupacként inkább merülj alá, bolsi latrinabúvár! Addig se fogsz bűzleni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.