Lakásokba is becsönget a Fidesz a „Stop Gyurcsány! Stop Karácsony!” kampánnyal. Fontosnak tartják mindenki otthonának küszöbén is elmondani, hogy a 2010 előtti kormányzati időszak a megszorításokról és a brutális terhekről szólt. Ha Gyurcsány Ferenc és Karácsony Gergely a kormányzás közelébe kerülne, akkor újra megszorításokba kezdenének; ez Budapesten már most látható - hangsúlyozta a KDNP frakciószóvivője.. Programjukban világosan látszik, hogy adóemeléseket terveznek, és ezzel veszélybe sodornák a rezsicsökkentést és az adócsökkentés politikáját- mondta Nacsa Lőrinc. Országszerte több száz helyen folytatódik a hétvégén is a "Stop Gyurcsány!, Stop Karácsony! " petíció aláírásgyűjtése. A kormánypárti politikus kiemelte: sokan aláírják a petíciót, mert emlékeznek rá, hogy a „Gyurcsány Ferenc vezette baloldal milyen terheket rakott a vállukra 2010 előtt”.

Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Jobban járnak, ha elkerülnek! Mert egyes dolgokban "felvilágosítanám" az aláírást gyűjtőt. Sőt lenne egy két kérdésem, amit tőle kérdeznék meg jobb híján "imádott főnöke" helyett.
Peller Anikó
@sgl: Az még hagyján, de atomreaktort építene debrecenbe, kalocsára és szombathelyre, minden városba, faluba és putriba tartalékfocistadiont építtetne, meghosszabbítkapná a kizsvazsútat biharbasznádig és vissza, az egyetemeket kiadná gebinbe, a várban letúrná a régi házakat és kacslábon forgó kastalyat építtetne magának.

Köszpénzen.
solidedge
Én azért szívesen megnézném mit csinál az ellenzék, ha hatalomra kerül. A fideszes riogatás ettől nem tud eltántorítani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.