Újabb rezsiemelés jönne. 

A Fidesz már most tudja, mit rontanának el Gyurcsányék, ha újra megválasztanák őket
Fotó: Fidesz/Facebook

Gyurcsányék teljesen hiteltelenek,

mert miközben a klíma- és természetvédelmi akciótervet nem voltak képesek támogatni, szó nélkül bevezetnék a brüsszeli klímaadót és újra megemelnék a rezsit – írja a 24.hu a Fidesz közleménye alapján.

A kormánypárt Dobrev Klárának arra az ígéretére reagált, miszerint a klímakatasztrófa elkerülése a következő időszak egyik legfontosabb célkitűzése. Ezért a DK miniszterelnök-jelöltje azt mondta: kormányra kerülése esetén újra létrehozza a Környezetvédelmi Minisztériumot. 

A Fidesz szerint „brüsszeli klímaadó” a magyar családokkal fizettetné meg a környezetszennyezés és a klímaváltozás költségeit, mégpedig a magasabb rezsiárakon keresztül. 

És ezt már jól ismerjük, a Gyurcsány-korszakban ugyanis háromszorosára emelték a gáz árát, az áramét pedig a duplájára, mindeközben Gyurcsány Ferenc a saját cégének olcsóbban adta az áramot. Ezért is mondjuk, hogy Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony!

Forrás: 24.hu
Fotó: Fidesz/Facebook

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sgl
kiflifejű Varga is felcsapott jósasszonynak.

Simán közröhej ahogy a fidesz minden mocskot feltételes módban szór, vagy elmúlt esemémnyekről vaskosan hazudik. Ez 25 éve a kommunikációja és az ellenzék e azóta képtelen ezt hatékonyan kezelni.
Most akkor ki az aljas és ki a hülye, és mi szopunk a férgek miatt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
134.bátor
@csak úgy...: Hát a körösztannya egyiknek sem " kódis", de a többi stimmel:)!
kereső
Varga Mihály Magyarország kormányának pénzügyminisztere. Mit keres egy pártrendezvényen? Miért kampányol egy kormánytag antidemokratikus módon beleavatkozva az emberek döntéseibe, meghatározva, hogy kire szavazhatnak kire nemn. Tiltsátok be az ellenzéket Mihály, legalább akkor fekete-fehér lenne minden, végre valahára. Minek ez a szinjáték a parlamenttel, meg választásokkal? Hisze pártállamban élünk- nem kell a diszlet. Hozzátok vissza a Hazafias Népfrontot, majd Stumpf segit.
kereső
Az meg, hogy Te is jósnőhöz jársz, aki megsúglya Neked és párttársaidnak mások gondolatait- már lassan nem lesz ujság. Vagy nem is erről van szó, hanem dolgozott a szárnyas lovatok??
Sámannus
Gáz, villany, élelmiszer. Jáj mamácskám és infláció! Mikell még? Elbasztok mindent amit csak lehet.
szaboria1
@sgl: Wikipédia szerint gazdasági világválság volt Michael Bury szerint még vissza fogjuk sírni a 2008-ast. Minden összeomlások öreganyját látja. Ő volt aki megjósolta a 2008-at is.
ómió
Hát, ha van rá tapasztalat bőven...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.