Mátészalka volt Kósa Lajos következő állomása, a Fidesz alelnöke a Gyurcsány és Karácsony Gergely elleni petíció mellett kampányolgat.

Kósa Lajos: ide Gyurcsányt és Karácsonyt nem fogják beengedni a választók

Fotó: Facebook/Kósa Lajos

Kósa Lajos a köré gyűlt hallgatóságnak azt mondta, továbbra is a háta közepére se kívánja a Gyurcsány-korszakot. Sorolta, szerinte mi mindent "vettek el" akkor az emberektől.

Majd arra is figyelmeztetett: 

"Vigyázzunk, vigyázzunk, mert ha nem figyelünk oda, a kommunisták visszajönnek, most már a nyilasokkal kiegészítve, a küszöb alatt."

Egyébként örömmel konstatálta, hogy Mátészalka olyan hely, ahová jó eséllyel Gyurcsányt és Karácsonyt "nem engedik be a választók".

Forrás: Facebook/Kósa Lajos

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Itt vagytok ti, büdös komenyisták és nyilasok. Már 11 éve szívjátok a nép vérét. Első mocskos regnálásotok alatt minden nyugdíjastól elvettetek 19 ezer ft-ot havonta, amit a szocialisták adtak vissza. Második regnálásotok alatt elvettetek 10-13 ezer ft havi szociális támogatást a rászorulóktól, közgyógy igazolványt, nyugdíjas bérletet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@bakcsubakka:Most megint magadról makogsz, bolsiék fajkreténje, csak másra hazudva? Erre "programozott" téged Lenin efftársad?
ómió
@bakcsubakka: Bolsi latrinabúvár szopósmalacként ajánlod ezt nekem, bolsiék fajgörénye!?Gréczy verőlegény efftársadat így "tehermentesíted", szarkupac!? Tartsd meg az "örömeidet"!
CsipkeRózsa
Mégis, Kósa hogyan tiltaná ki őket Debrecenből, és mióta van joga ehhez?

Debrecenben sem mindenki a fideszt választotta, választja!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.