A nála tartott házkutatással és a Színház- és Filmművészeti Egyetem elfoglalásával indokolta.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

92 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Sajnálom, hogy elmegy, de ez lett a megoldás, igaza van.

Szemét kormány, szemét, aljas minielnőkkel!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Minden nap egyre szomorúbb lesz az ember, és nem is akarja elhinni,hogy miért velünk, a mi országunkkal történt, ami történt, ennyi sötét, befolyásolható ember miért él nálunk, az osztrák , a cseh, szlovák, , a horvát miért okosabb, mint mi?Sohasem tanulunk semmiből, pedig a Trianon idején ugyanilyen ostobák voltunk, rossz vezetők, pökhendiség, nemzetiségek elnyomása vezetett az országvesztéshez, és akkor sem állt mellettünk senki Európában.Ismétlődik?!
Martin Niemöller német teológus örökérvényű szavai: " Mikor a nácik elvitték a kommunistákat, nem szóltam, hisz nem voltam kommunista... AMIKOR ENGEM VITTEK EL, NEM MARADT SENKI, AKI SZÓLHATOTT VOLNA". Ezért kell mindenről beszélni, akkor többször is, hogy mindenki hallja, tegyen, együtt erősek vagyunk!
Gyurka80
@Eladott Ország: Miattatok kaptuk Trianont,lenin fiúk.
Eladott Ország
@Gyurka80: Elmész te a kurva anyádba, fideszes barom!
Gyurka80
@Eladott Ország: Igen meggyőző érv. Ilyent azok mondanak akinek a szifiliszes anyja a kamionparkolóban strichelt, ezért nem tudod ki az apád!
Málna
@Horizont: Hogyne számítanék. Én szoktam nektek szólni, ha hülyeséget írtok vagy segíteni, ha nem értetek valamit. Én nyitogatom a szemeteket, hogy lássatok a gyűlöleten túlra. Hálátlan egy népség vagytok...:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.