Az országgyűlés elnöke a nagy választási küzdelemről is beszélt az eucharisztikus kongresszus egyházi vendégeinek.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Azért lássuk be, van önkritikája Kövérnek. Bizonyára a volt kommunista kegyencekre és azok imádott és szolgált vezetőire gondolt Eszerint még Cavington nélkül is visszaemlékezik a meleg keresztényi családi fészekre, amelyben felnőtt.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
Azért lássuk be, van önkritikája Kövérnek. Bizonyára a volt kommunista kegyencekre és azok imádott és szolgált vezetőire gondolt Eszerint még Cavington nélkül is visszaemlékezik a meleg keresztényi családi fészekre, amelyben felnőtt.
gina
És ö az egyik ezekből a sötét erőkből, annyira hülye hogy ez már fáj, ezért is mellözi ezt a fidesz bandát a pápa, hahahahhahah
csak úgy....
lacitok kicsit sok 5 vöröscsillagost ihatott..
nezelodo
@csak úgy...: Le kellett nyomatni amikor bezabált, na nem Krisztus testével az ostyával a misén, hanem az Internacionáléval.
simmering73
Sátáni, sötét erők veszélyeztetik a keresztény embereket. Úgy hívják, hogy fidesz-kdnp.
Giovanni Alba
"Veszélyeztetik a kereszténységre épülő civilizációnkat, szabadságunkat és emberi méltóságunkat. … Az Önök imái, az Önök biztatása és példamutatása ezért sokat jelentenek számunkra, hogy ki-ki a maga rendelt helyén – mi, képviselők itt az Országházban – kellő lelki vértezettel állhassunk ellent e kihívásoknak, megerősítve keresztény hitünket, közösségeinket és Istentől rendelt hazánkat"
Nagypapi vajon mit szólna ehhez a szervilis talpnyaláshoz?
Árpád népe tudott arról, hogy ezt a földet a keresztények istene rendelte nekik, pogányoknak?
Micsoda katyvasz lehet abban az orrszőr bozonttal álcázni próbált fejben!
Nessy
Egy ilyen beszédtől még egy kutya is megvész! A nem létező keresztény hitükön nem sokat lehetne "erősíteni".
Clavigo
Hogy nőlne befelé a bajszod,,te kretén.!!
nezelodo
@bakcsubakka: tegnap 18:29.
Nyugodt lehetsz a mára már megtért, egykor oly véresszájú elhunyt eszmetársai mindegyikét pap temette. Az elhunytak méltatásából hogy hogy nem, mindig kimarad az előző rendszerben mutatott odaadásuk, amit a vallás kiirtása érdekében gyakoroltak. A leszármazottak pedig úgy emlékeznek, hogy a házioltár előtt elmondott imával tértek nyugovóra. Ráadásul ebből a hamis emlékből, mert most a kereszténységnek van náluk szezonja, jól boldogulnak illiberáliában is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.