Nem aktuális.

Novák Katalin válaszolt a kérdésre. 

"Én ezt a kérdést nem is tartom aktuálisnak egyelőre”

- ezt válaszolta Novák Katalin az ATV kérdésére, hogy Orbán Viktor miniszterelnök kiáll-e majd vitára jövő tavasszal az ellenzék miniszterelnök-jelöltjével.

Megkérdezték Orbánt, hogy kiállna-e miniszterelnök-jelölti vitára – senki sem számított erre a válaszra

Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Egyelőre még tartsunk ott, hogy van egyáltalán közös ellenzéki miniszterelnök-jelölt. Én ezt a kérdést nem is tartom aktuálisnak egyelőre

– mondta a mai sajtótájékoztatón Novák Katalin az ATV kérdésére.

Az ATV-ben vasárnap megtörtént az ellenzéki miniszterelnök-jelöltek vitájának az első fordulója. 

Forrás: atv.hu

Címlapkép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

66 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@kereső: Hat azert ha en riporter lennek, es a fomuftit kerdeznem, egeszen biztosan nem ernem be egy csicskanak a valaszaval, mert nem arra vagyok kivancsi!
Mi a szart sztarolja magat ez a luvnya minden szinten? Miert kell neki mindenhol ott lenni, nyilatkozni? Meg tarcaja sincs, mit pattog?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@jesz: Sajna, nincs vigyorgos szmajli) Igen, tudom, hogy mar regota azert nincs modi meg admin, hogy le lehessen merni a pornep 0 tulnyomoreszt ellenzeki) velemenyet, Tizenvalahany eve nem volt ilyen eset, hogy a propi beleugatott volna barmibe is! El lehetett mar mindenkit kuldeni az edesanyjaba, le lehetett kurvazni, futyi-nyalizgatozni, szoval szerintem itt inkabb az van, amit Te mondasz,... "leszoltak"...
kissé felnőttem
@ómió: haziudozásból *5 megy ez neked csak legyen aki bevegye, böszme elvtársam sincs mert nem voltam meg nem is leszek pártcsicska sehol nem mind te. Kérdésem tudsz főzni mosni takarítani engem az élet megtanitott nem koszosodunk ahogy ti szeretnétek ,sőt a lelkiismeretem is tiszta még gerincem is van ugyhogy te meg nyald a viktor seggét 48 órában.
ómió
@kissé felnőttem: Hát - szó, mi szó - így, Böszme efftársad seggéből kióbégatva igazán párttagkönyv nélküli "efftársi függetlennek" tűnsz, de kár, hogy minden mondatodból a hazug bunkóbolsi idiotizmus süt! Még, ha "tiszta lelkiismerettel" a hazudozás rám hazudásán görcsölsz is!
kissé felnőttem
görcsöltök ti anyáddal együtt ezt a sorsot ki ki maga választja tudod felejts el aztán ennyi. ne olvasd mit irok ne válaszolj mint a sláger mondja " Pá aranyom pá "ti egy más kultúrát imádtok tegyétek de itt akkor senkit ne sértegessetek!! ne alázzatok !!! etika keretein kivüli dolgokkak?! nos?
Néro
Ki állhatna csak előbb miniszterelnökké kéne válnia egy csuti tolvaj helyett. Az meg neki nem megy.
telegdilaci
Mikor lesz aktuális ha nem tudnák,már van 5-Miniszterelnök jelölt,gondolom Orbán még nem felejtette el amikor a sokat gyalázott,Gyurcsány felmosta vele a padlót,felejthetetlen emlék a számára,azért bújik ki a vita elől,retteg nehogy ismét szégyenbe maradjon,nehogy megalázzák!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.