A vád szerint egy 37 éves nő, szóváltást követően, egy késsel életveszélyesen megsebesítette időskorú, alkalmi ismerősét. A lakás ajtaját a szomszédok törték be, miután onnan kiabálást hallottak.

Leszúrta 82 éves kuncsaftját a prosti, miután a férfi nem adott neki 30 ezer forintot az együtt eltöltött éjszakáért

Fotó: pixabay.com

A vádbéli időben a vádlott – egy 37 éves nő – és annak lánya is prostituáltként dolgozott. A vádirat szerint a vádlott lánya alkalmi ismerőse volt a XIII. kerületi lakásban élő, 1937. évben született sértettnek, és az egyik alkalommal ő adta meg a vádlott telefonszámát az idős férfinak – írják az ügyészség honlapján.

A sértett 2019. év őszén többször is beszélt telefonon a vádlott nővel, de személyesen ekkor még nem találkoztak. Miután azonban a vádlott összeveszett az élettársával, 2019. december 9-én többször is felhívta a sértettet, és vele egyeztetve, vidékről Budapestre utazott, hogy együtt töltsenek néhány napot.

A férfi kiment a nő elé a pályaudvarra, majd a férfi XIII. kerületi lakásába mentek, ahol az éjszakát is együtt töltötték.

Másnap délelőtt a vádlott alkoholt fogyasztott. Látta, hogy a sértett átvette a nyugdíját a postástól. Ezután megbeszélték, hogy a vádlott elhagyja a lakást, mielőtt azonban távozott volna,

kérte a férfitól, hogy az együtt töltött éjszakáért adjon neki 30.000 forintot.

Ezt a sértett megtagadta, és emiatt a konyhában szóváltás alakult ki közöttük. Ennek során a vád szerint a nő magához vett egy kést, és azzal több alkalommal megszúrta a sértettet, nyak-és mellkas tájékon.

A szúrásokat követően, az erősen vérző sértett telefonon próbált segítséget kérni, a vádlott azonban elvette tőle a mobiltelefonját, a vezetékes telefon zsinórját pedig elvágta.

Az idős férfi segélykiáltásait meghallották a házban lakók, akik feltörték a sértett lakásának ajtaját, majd segítséget nyújtottak a sértettnek, és értesítették a rendőröket és a mentőket. A rendőrök a vádlottat a helyszínen elfogták, a mentők a sértettet kórházba szállították.

A sértett mellüreget megnyitó sérülése közvetlen életveszélyes sérülés volt.

A Fővárosi Főügyészség a nővel szemben a bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett emberölés bűntett kísérlete miatt nyújtott be vádiratot a bíróságra, fegyházbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozva.

A főügyészség indítványt tett arra is, hogy a bíróság a vádlottal szemben korábban, más ügyben kiszabott, 1 év 6 hónap felfüggesztett börtönbüntetés végrehajtását is rendelje el.

A nő jelenleg is letartóztatásban van.

Forrás: ugyeszseg.hu

Címlapkép: pixabay.com

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
nem sajnálom...akinek vénségére cigó kurva kell, megérdemli...
csak úgy....
qurva drágák lettek a qurvák és náluk nem érvényes a nyugdijas bérlet...
@Pálinkás Pál: te minden büncselekmény mögött csak cigókat látsz?
-less bele a körözöttek listájába..
Pálinkás Pál
@csak úgy...: " A vádbéli időben a vádlott – egy 37 éves nő – és annak lánya is prostituáltként dolgozott."...ez szerinted nem cigány? egy 37 éves, akinek a lánya is prosti...na, melyik népcsoportra jellemző?
namihami
Biztos a túlzott igénybevételért követelt a ""hölgy"" ilyen magas összeget. A szuperférfi intenzítása után a teste megkövetelt volna néhány nap wellnesselést. És arra kérte volna a pénzt.
csak úgy....
@Pálinkás Pál: tudom ajánlani a"rossz lányokat" ,ott 18-65 között találsz magyarokat!
-tehát te értesz a számokhoz és abból kimatekozod,hogy ki a cigó...vagy sem.
te dolgod,de kár érted...,egyszer ebbe belebolondulsz.
Pálinkás Pál
@csak úgy...: mikor ajánlottam, sosem mertél fogadni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.