Az anyát, a kisfiát és a nagymamát mindenképpen egy helyen szeretnék eltemettetni.

Egy helyen nyugszik majd a Dunakeszin kivégzett család, de mi lesz az apával, aki meggyilkolta őket?
Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Öt nappal ezelőtt történt a tragédia Dunakeszin, amikor egy apa, B. Zoltán sportvadászatra tartott fegyverével először volt párját, Melindát, majd exanyósát, Évikét, végül saját, láthatásról éppen hazavitt kisfiát, Maxikát is agyonlőtte, majd magával is végzett.

A temetés közeledtével most megszólaltak a család ismerősei. Az egyik helybéli a borsonline.hu-nak nyilatkozott.

Amikor idejött, még nem tudtuk, mi űzte ide a saját, szép házából a kisfiúval együtt, mert sosem beszélt a gondjaikról, sajnos már megtudtuk. (...) Szeretnénk, ha Évike, Melinda és Maxi egy időben lenne eltemetve és egy helyen. Évike életében is bármit megtett volna lányáért és az unokájáért, az a minimum, hogy egy helyen nyugszanak majd. 

Hozzátette, azt képtelenek lennének elviselni, ha Zoltánnal egy időben, vagy netán egy helyen kísérnék utolsó útjára Maxikát:

Tudom, hogy az apja volt a kisfiúnak, de az ilyen ember nem apa, csak egy önző féreg. Nem érdemli meg, hogy azzal a csodás kisfiúval nyugodjon egy he­lyen, akinek elvette az életét, nem beszélve Melindáról és Évikéről

– tette hozzá.

Egyelőre nem tudni, hogy pontosan ki intézi a végső tisztességet, Zoltán te­metését vélhetően nagyobb gyermekei intézik, míg Melindáék vég­tisztességéről, ha minden igaz, rokonok gondoskodnak majd.

Forrás: borsonline.hu
Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
Szerintem azt kellene figyelembe venni, hogy a kicsi mit szeetne. Én azt gondolom, azt, hogy legalább halálukban legyen együtt a család...
Horizont
@vacsi: Kivel???Az apjával aki lelőtte őket mint egy rühes kutyát??? Te normális vagy?
vacsi
@Horizont: Inkább gondolkodj egy kicsit! A kisfiú mindkét szülőjét egyformán szerette. Itt nem arról van szó, hogy a túlélők hogyan vélekednek, hanem abba kellene belegondolni, hogy a kicsi mit kérne - ha kérhetne. És ha még életében megkérdezték volna, azt kérte volna, hogy a szülők együtt maradjanak - de sokaknak a gyerek nem számít. Felrúgja a házasságát, keríti a következő "szerelmét" (ahogy manapság divatos mondani), miközben a gyerekre nem is gondol. És itt ez szerintem az anyára áll...
Horizont
@vacsi: Tényleg alulmúlod az eddigi hozzászólásodat is. tehát még áldozathibáztató is vagy bravó. Semmit nem tudsz erről a szerencsétlen párról nem tudod az előéletüket nem tudod mi vezetett a váláshoz, de te ítélkezel. És a gyilkost aki megölte a kisfia nagymamáját az édesanyját és a saját gyerekét is együtt temettetnéd el. Szerinted egy hétéves kisfiú ezt megbocsájtaná és azt szeretné hogy együtt legyen a család. Halálukban.Komoly bajok vannak a fejecskédben már ne is haragudj és szégyellheted is magad. Ezt a kisfiú nevében írtam.
simmering73
@vacsi: A gyerek szerintem azt kérné, hogy az állat apja ne lőjje le az édesanyját.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.