Folytatódik Gyárfás Tamás pere. 

A nagy kérdés, hogy Portik Tamás állítását bizonyítják-e a hangfelvételek, miszerint ő csak meg akarta zsarolni a volt médiavállalkozót.  Úgy tudni, összesen hat beszélgetés mintegy ötszáz percnyi hanganyagát hallgatta meg a törvényszék a júliusi tárgyalási napokon, köztük egy 2003-ban rögzített beszélgetést, amelyet Portik maga rögzített a ruhájába rejtett poloskával – írja Blikk.hu.

Gyárfás Tamás ismét a bíróság előtt áll, vajon fény derül az igazságra?

Gyárfás Tamás médiavállalkozó, sportvezető érkezik büntetőperére a Fővárosi Törvényszék épületében 2020. február 11-én. Fenyő János médiavállalkozó meggyilkolásának ügyében felbujtóként előre kitervelten elkövetett emberöléssel megvádolt Gyárfás Tamás korábban tagadta bűnösségét. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Fenyő János médiavállalkozót 1998-ban ölte meg Budapesten Jozef Rohác, aki emiatt jogerős szabadságvesztését tölti. Az ügyészség a mostani eljárásban azzal vádolja Gyárfás Tamást, hogy ő bízta meg az azóta már más ügyekben jogerősen elítélt Portik Tamást és Tasnádi Pétert Fenyő János megölésével. A vád szerint Portik Tamás meg is szervezte a gyilkosságot, ő bérelte fel Rohácot.

Forrás: Blikk.hu 

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
Soha nem tesznek pontot az ügy végére! Mindenki tagad ! Mindenki egymásra mutogatja senki se bűnös és mindenki ártatlan!
human
"vajon fény derül az igazságra"
De vicces kedvében van ma valaki. Főleg, hogy utána ezt olvasom:
"Rogán elmondta, hogy mit gondol a választásokról VALÓJÁBAN a Fidesz"
Valójában mit gondolnak. Aha, persze.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.