Ez elsöprően jó cselekedet lenne a kormányunktól – írták a legtöbben Varga Judit Facebook bejegyzése alá.

"Isten éltese önt és Orbán Viktort" – Varga Judit is a 13. haviról posztolt, imádják is a nyugdíjasok
Kép: Facebook/Varga Judit 

Magyarország igazságügyi minisztere igen aktív a Facebookon, így ma sem maradhatott el,  hogy ő is megemlékezzen a reggeli nyilatkozatról, melyben Orbán belengette a tizenharmadik havi nyugdíj visszaállítását.

Gyurcsány és Bajnai elvette, mi visszaépítjük! 

- írta Varga. Ahogy arról mi is beszámoltunk, a miniszterelnök szerint azért kell harcolni, mert hitelből, meg hozomra nem szabad sem bért, sem nyugdíjat emelni, amögött teljesítménynek kell lennie.

Harcolok azért (…), hogy én úgy tudjak odaállni a következő választásra az emberek elé, hogy amit a Gyurcsány-Bajnai-kormány elvett a nyugdíjasoktól, azt mi az utolsó fillérig odaadtuk

- mondta Orbán. 


A kommentelők pedig egész egyszerűen imádják Varga bejegyzését:

Szuper! Így kell válságot kezelni ballibernyákok! Valamiért a tieiteknek ez sosem sikerül, utánuk csak a romok maradnak.

Bár én nem vagyok nyugdíjas, örülök neki, hiszen minden magyarnak érdeke, hogy a nyugdíjasok is jobban éljenek!

Szerintem nem csak a nyugdíjasoknak jó hír, a családtagjaiknak is.

Forrás: Facebook
Címlapkép: Facebook/Varga Judit

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Szegénykék.
Pedig mennyivel jobb lenne 12 havi értékes, nagy vásárlóerővel bíró nyugdíj. Legalább akkora, mint mondjuk Gyurcsány idején.
Hazudoznak nekik, kirabolják őket (is), aztán hálálkodnak ha a sparhelt alatti koszt visszadobják az ablakon...
Szegénykék.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Egyet áruljon már valaki, mi köze van Varga Juditnak, a nyugdíjhoz?? Mi a nyavalyának kell neki hálálkodni? Azért mert szegény valaki, még használhatná az eszét.
gina
Jobb ha kussolt volna ez a gerinctelen ribanc, hányinger ha az ember ránéz vagy hallgatja,, gondolom OV feneke nagyon jól izlik neki /////
Aki Én
,,A Nyugdíjas Parlament óvatos lenne a 13. havi nyugdíjjal
Felelős állampolgárokként szükségesnek látjuk tudatosítani, hogy most nem az ország pénzét költik ránk! A felvett óriási hitelből indul az adakozás, ami veszélyes! - ezekkel a szavakkal reagált az Országos Nyugdíjas Parlament pénteken Orbán Viktor bejelentésére, hogy minél előbb vissza kell állítani a 13. havi nyugdíjat. A képviselet szerint a nyugdíjemelést nem egyszeri osztogatással kellene kiváltani, hanem egy százalékos alapú rendezéssel."

www.napi.hu/magyar-vallalatok/nyugdijas-parlament-orban-viktor-nyugdijemeles-adossag.737102.html
Yoda69
Ha 10 evvel ezelőtt lepitek meg, ahogy azt beígértétek akkor meg el is fogadom. Azonban igy, majd 12 év után, a választásokra időzítve, ráadásul évi 10-15%-os infláció mellett, ez annyit ér, mint halottnak a csók.
Ha segíteni akartok a nyugdíjasokon es tisztességes nyugdíjat fizetni, ami megilleti őket, akkor azonnali hatállyal vezessetek be a svájci indexalasu nyugdíj emelést 2010-ig visszamenőlegesen. Minden más csak porhintés.
kereső
Szavazat vásárlás=választási csalás. Mindez keményen kamatozó deviza hitelből- 1600 milliárd. Ebből 458 milliárd 7 éves, a fennmaradó 10 és harminc éves lejáratú. Ebből lesz kifizetve a 600 milliárdnyi szja is.A hitelt meg nyögi majd mindenki , az is aki kapott, meg az is aki nem nem- 30 év mulva meg még az unokák is.Csak azért, mert ez a gerinctelen hatalommánniás inkább maradna még a karmelitában, mint menne Szegedre. És, ezzel kihúzza a méregfogát az ellenzéknek, hogy azok fogják visszafizetni, akik kapják. Valóban azok, meg az utódaik.
Xarjál sünt orbán.
ómió
Pedig efftársilag csak az igazat - ezt(!) - nem szabadna írni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.