A pásztói rendőrök őrizetbe vették a 31 éves férfit.

Rendőröknek kellett megfékeznie a szombat délben Kállón randílrozó ámokfutót

Fotó: police.hu

A rendőrségre egy kállói boltból érkezett a bejelentés 2021. szeptember 25-én 11 óra 20 perckor, miszerint egy férfi az üzlet előtti szemetes kukákat felborította, a tároló rekeszeket rugdosta, és közben kiabált – írják a rendőrség honlapján.

Ezt követően beszaladt az üzletbe, ahol a pénztár előtti plexi térelválasztóba ököllel beleütött, a pulton lévő tárgyakat lelökte, távozása közben a bejárat melletti konnektorból a vezetéket erőszakkal kirántotta.

Cselekményével a sértettnek több tízezer forintos kárt okozott. A későbbi gyanúsított pár perccel később egy utcán tartózkodó férfival kiabált, őt bántalmazással fenyegette meg, és a közéjük álló nőt az arcán megütötte.

A sértett a bántalmazás következtében könnyű sérülést szenvedett, aki a sérelmére elkövetett testi sértés miatt magánindítvánnyal élt.

A rendőrök a helyszín közelében elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 31 éves kállói lakost.

A férfit a Pásztói Rendőrkapitányságra előállították és kétrendbeli garázdaság vétség, valamint egyrendbeli könnyű testi sértés vétség megalapozott gyanúja miatt kihallgatták és őrizetbe vették.

Forrás: police.hu

Címlapkép: police.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.