Hajtóvadászatot indított az angol rendőrség egy gyilkos ellen, aki megölt Londonban egy 28 éves tanárnőt, Sabina Nessát – írja a Blikk.

Hajtóvadászat indult a brutális gyilkos után – egy fiatal tanárnőt öltek meg Londonban
Kép: Pixabay

A helyi rendőrség tájékoztatása szerint egy mindössze ötperces séta közben, amikor Sabina Nessa a greenwichi otthonából éppen egy közeli pub felé tartott. Levelekkel borított holttestét másnap délután találták meg, de megtörténhet, hogy nem a park volt a gyilkosság helyszíne.

A Daily Telegraph szerint hátulról fejbe vágták, mielőtt a parkba vonszolták volna, de ezt rendőrségi források nem erősítették meg.

A CNN beszámolója szerint a közfelháborodást kiváltó eset után attól tartanak, egyre inkább elharapózik az Egyesült Királyságban a nők elleni erőszak. A rendőrség már két férfit is elfogott, azonban később mindkettőjüket elengedték. A hatóságok most egy harmadik gyanúsítottat keresnek.

Az illetőről fényképet is közzétettek, valamint egy ezüst színű autót, amit valószínűsíthetően használ.

Sabina Nessa halála nem az egyetlen hasonló eset az Egyesült Királyságban a közelmúltban. Hat hónappal ezelőtt egy 33 éves nőt, Sarah Everardot gyilkolták meg, szintén London déli részén. 

Forrás: Blikk
Címlapkép: Pixabay

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.