A munkaügyi és munkavédelmi ellenőrzésekhez negyven Suzuki Vitarát vásárolt a kormány bruttó 254 millió forintért – ismertette Bodó Sándor, az Innovációs és Technológiai Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára a járműgyártó budaörsi telephelyén, ahol átadták az új autókat. Az államtitkár ismertette, hogy a Jogszerű foglalkoztatás fejlesztése elnevezésű kiemelt projekt keretében, felügyeleti, ellenőrzési célokra szerezték be az Év Magyar Autója 2021 díjas, lágy hibrid, négykerék-meghajtású gépjárműveket. Hozzátette: speciális felszereltségüknek köszönhetően az autók több funkciót is ellátnak, így a hatósági ellenőrzéseken a munkakörnyezeti tényezők méréséhez szükséges felszereléseket vagy munkabalesetek kivizsgálásához a helyszínelő berendezéseket is eljuttatják a gyakran nehéz terepen megközelíthető munkahelyekre. Így, például a legveszélyesebb építőipari és mezőgazdasági tevékenységek ellenőrzése is megoldható.

Forrás: jarmuipar.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Mióta van munkaügyi ellenőrzés ? Kimennek Garancsi építkezéseihez is vagy Lőrinc út- és vasútépítéseire ?
namihami
Ki kap ezekből? Bejelentkeztek a minisztériumi vezetők családtagjai is néhány ingyen autóra? És csak ilyen vacak, alig 6,4 milliós tragacsokkal szúrják ki a szemüket? Mi van a tízmilliós Skodákkal és társaikkal? Már nem forgalmazzák?
nezelodo
@justhpeter: Azokhoz nem nagyon járnak, de ha a melós Józsinak elviszi a vihar a háza tetejét, emiatt szegény infarktust kap, és amig a kórházban nyomja az ágyat a rokonság ősszefog kijavítani a házát hétvégéken. Tuti, hogy megjelennek nála, hogy nincsenek bejelentve a "dolgozók".
Arra is volt példa, hogy szüretkor helikopterrel hajkurászták a nagymamákat és a sógornőket a szőlőben a törvény őrei.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.