Szeptember közepén raboltak ki így négy fiút, egy mobiltelefont és egy fülhallgatót zsákmányoltak.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint három fiatallal szemben folyik rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás, akik szeptember 19-én 21 óra körül a Gellért-hegyen négy fiút fenyegettek meg egy fegyvernek látszó tárggyal, és az értékeik átadására szólították fel őket. A sértettek egy mobiltelefont és egy fülhallgatót adtak át, majd a tettesek elmenekültek a helyszínről, a sértettek az esetről csak másnap, 20-án tettek bejelentést a rendőrségen.

Játékpisztollyal rabolt három fiatal a Gellért-hegyen

A játékpisztoly

Fotó: police.hu

A BRFK Rablási Osztály nyomozói azonosították a feltételezett elkövetőket, akiket szeptember 24-én fogtak el a XI. kerületi tartózkodási helyükön. Egyiküknél megtalálták a rablásnál használt fegyvert is, ekkor derült ki, hogy az csak egy játékpisztoly – ezt lefoglalták.

A 18 éves K. Balázst, a 16 éves F. R-t és a 14 éves F.A-t kétrendbeli rablás bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki, és őrizetbevételük mellett előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására. A gyanúsítottak kihallgatásuk során beismerő vallomást tettek a közlemény szerint.

Forrás: police.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.