A magyar-orosz gázszerződés olyan ügy, amelyhez Ukrajnának nincsen semmi köze, ez egy magyar szuverenitási kérdés – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök szerdán a csehországi Ústí nad Labemban.

Orbán: "Ebbe senki nem szólhat bele" – jelentette ki miniszterelnök a magyar-orosz gázszerződés ügyéről
Fotó: MTI/Máthé Zoltán

A kormányfő a cseh kollégájával, Andrej Babissal közösen tartott sajtótájékoztatón kérdésre válaszolva közölte: Magyarország szuverén ország, attól veszünk energiát, gázt, akitől akarunk.

Kizárólag mi döntjük el, hogy ezt az energiát milyen útvonalon szállítjuk Magyarországra

- mutatott rá.

Elmondta: amikor választunk a lehetséges útvonalak közül, egyetlen szempont van, az, hogy melyik garantálja a legnagyobb biztonságot.

Ahol a legbiztonságosabban tudunk szállítani, ott szállítunk, és ebbe senki sem szólhat bele

- tette hozzá.

Orbán Viktor kiemelte:

azt kívánjuk az ukránoknak, hogy küzdjenek meg a saját problémáikkal, de bennünket ebből hagyjanak ki

Forrás: MTI
Címlapkép: MTI/Máthé Zoltán

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Engem nem is az ukránok egyébként fogalmam nincs, mennyire jogos kiakadása érdekel, hanem az jutott eszembe, hogy és minket, mimagyarokat vajon nem érdekel, hogy a nem tudom milyen áron futó orosz gázt mennyiért, milyen feltételekkel vette meg nekünk a soha nem hazudó korrupt magyar maffiakormány (ugyanaz, amelyik a járványügyi védekezéshez szükséges sokcsilliárdos üzleteket is kötötte például, vagy amelyik a tudtunk és beleegyezésünk nélkül verte orosz és kínai hitelekbe az országot)? Minket, magyarokat nem érdekel, hogy vajon mi mindent vállaltak 15 évre előre mimagyarok bőrére? Vagy majd elég lesz meglepődni, miután összedől a NER, és elkezd ömleni a hatszáz évre titkosított mocsok minden irányból? Bevesszük, hogy ehhez sincs semmi közünk, ez sem tartozik ránk?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@rokker33: ha a butaság fájna,akkor te már rántást sem tudnál csinálni! :)
@KisTehen: orbán még elintézi nektek,hogy ti gázosok ridegtartáson lesztek télire...
rokker33
@RonaGyuri: Nálad nem létezik nagyobb barom :) Szerinted jó hogy Ukrajna beleszól egy nem rá tartozó szerződésbe?Szerintem nem, de nem akarlak meggyőzni felesleges :) @csak úgy...: buta vagy te mint egy darab kő :)
gina
Fidesz hivő banda akkora proli agyhalottak vagytok hogy borzasztó, ilyen idióták miatt szenved az ország, ha te kötsz barom egy szerzödést és megszeged akkor mi is van ?, agyalágyult barmok, OV és bandája minden országot magára haragit, kik is ök??? egy kis ország proli szemetei, akik azt hiszik ök a világ megváltói pedig csak kis tyúkszarok, mint ti is ///
Nessy
Pártunk és kormányunk hány éve is szól bele Ukrajna belügyeibe? Most ugyan éppen a cseheknél kampányol látogatás közben.
Eladott Ország
@KisTehen: tegnap 19:32 ♦ Orbán, Putyin pincsije és 2022-es bukása után derül majd csak ki, hogy mennyi csontváz van még a szekrényben, gondolok a Paks-2-re, a Belgrád-Budapest vasútra, a kínai egyetemre, államadósságra stb., amivel az unokáinkat is adósságba/gallyra verik. Ugyan melyik lapokra gondoltál hogy megírták, mert KESMA-t nem olvasok és nem is fizetek rá.
Eladott Ország
@orsos vendel: tegnap, 19:37 ♦ Az ukrán vezetés nagyon örül, hogy a magyarok fizetik a nyugdíjasaiknak a nyugdíjat, akár 300 e. Ft-ot is, ők bolondok volnának lezárni a határt. Ugyanúgy röhögnek a románok is, hogy a magyar adófizetők milliárdjait toljuk Erdélybe.
kolozsvaros.com/2020/08/27/adjon-isten-bort-buzat/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.