Péntektől vasárnapig 829-en igyekeztek illegálisan bejutni az országba, de nem jött össze nekik.

829 határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök és katonák péntektől vasárnapig – tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.

Több mint 800 határsértőt kaptak el a hétvégén

Fotó: Illusztráció/police.hu

A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken 273, szombaton 288, vasárnap 268 jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron a katonák és rendőrök. Emellett a román határnál és az ország belsejében elfogtak 26 határsértőt, akikkel szemben idegenrendészeti eljárás indult.

Az elmúlt héten az ország területén 2633 határsértőt tartóztattak föl és kísértek vissza. A megelőző héten – szeptember 20-tól 26-ig – a feltartóztatottak száma 2847 volt. Emellett az elmúlt héten a horvát, román, ukrán határnál és az ország belsejében elfogtak 45 határsértőt, akikkel szemben idegenrendészeti eljárás indult. Embercsempészés miatt 45 gyanúsított ellen indult eljárás – derül ki a rendőrségi összesítésből.

Forrás: mti.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

fűre lépni szabad
Magyarországnak miért nincs határőrsége?
Mi a lóf*szt keresnek rendőrök, meg önkéntes szedett-vedett idióták a határon határőrösdit játszva?
ómió
Pedig a Böszme "még jól is járna" velük!
tudode
Az az ország, amely megteheti azt, hogy az Állampolgársági és Menekültügyi Hivatalból Idegenrendészeti Hivatallá alakít át, ott az un. közjogi méltóságok nem számolnak azzal, hogy BÁRKI VÁLHAT MENEKÜLTTÉ, ha nem is világégéssel, hanem amiatt, amit elkövetett/kovet el egy politikai szélhámos, a SS módon megszerzett hatalom birtoKOSAKÉNT!
.
Élnek még -- nem is kevesen -- olyan állampolgárok, akik részese voltak a II. világháborúnak, az 56-os, és a 2006 őszi forrongásnak, mert ha nem vagyunk az Európai Unió tagországa már állt volna a zászló az ukránok belügyeleibe való beleszólása miatt, mint
.
---- "Az ukrán sereg 2 óra alatt a Balatonnál lenne" – Magyarország megtámadásról beszélt egy ukrán képviselő
propeller.hu/nagyvilag/3407574-ukran-sereg-ora-alatt-balatonnal-lenne-magyarorszag-megtamadasrol
.
""""Előbb Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter jelentette be közösségi oldalán, hogy bekérettük az ukrán nagykövetet, mivel a "szuverenitásunk megsértésének tartjuk, hogy Ukrajna meg akarja akadályozni Magyarország biztonságos gázellátását". Ezt követően Dmitro Kuleba ukrán külügyminiszter mondta, hogy szerinte Magyarország csapást mért a magyar-ukrán kapcsolatokra azzal, hogy a Gazprommal kötött megállapodást aláírva, kizárta az ukrán gázvezetéket az orosz gázszállítási rendszerből, és hozzátette, hogy Ukrajna megfelelő választ fog erre adni. További lépésként az ukrán külügyminisztérium bekérette a magyar nagykövetet. Később pedig megszólalt Moszkva is, Dmitrij Peszkov a Kreml szóvivője mondta el, hogy Oroszország nem készül a gázszállításokat arra használni, hogy más országokra, így Ukrajnára nyomást gyakoroljon."""
--------------------------------
.
Miért? Azért mert a miniszterelnök "űr"-féle azt mondta, mint a ki tudja hány pusztáját kérték számon a karénekesétől
.
---- HATVANPUSZTA - Az Orbán uradalom központja (részletek)
www.youtube.com/watch?v=RIlBviINVvU&t=5s
------------------------------
.
Előfordulhat, hogy a hasonlat...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.