Garázdaság miatt tett feljelentést a közérdekű bejelentéseiről ismert Tényi István a DK elnökével szemben.

Múlt hét vasárnap jelent meg az az ominózus videó, amin az látható, hogy Gyurcsány Ferenc helyretesz egy ellentüntetőt egy debreceni DK-rendezvényen.

Gyurcsány azt üvöltötte a férfi arcába, hogy

"Azt javaslom magának, hogy nagyon gyorsan fogja be a száját, megértette?” 

Tényi István ezután fordult a debreceni rendőrkapitánysághoz. Indoklása szerint Gyurcsány „olyan kihívóan közösségellenes magatartást tanúsított, amely alkalmas arra, hogy másokban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen”, ezzel pedig szabálysértést követett el.

Szerinte Gyurcsány Ferenc a magatartásával szabálysértést követett el.

A DK vezére a tettét utólag azzal magyarázta, hogy csak rendreutasított valakit.

Forrás: delmagyar.hu

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
Tényi István miért nem tett feljelentést anno Tarlós ellen, amikor megafonba üvöltözött 15-20 centiről Tordai Bence arcába?!
Vagy Bayer ellen...BÁRMIKOR?!

www.youtube.com/watch?v=Nq3fVLjko6U
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
A koteles kover elvtarsat is tessenek feljelenteni, mert az a taho folyamatosan kioktatja az ellenzeket.
telegdilaci
Miért ne oktathatná ki csak a tüntetőknek van joguk gyalázkodni,leköpni az ellenzéki politikusokat,szerintem a vén szenilis trotty egy fideszes agy mosott akit talán le is fizettek hogy zavarja meg az ellenzéki rendezvényt!
rokker33
@kereső: Azért írtam hogy ha van ilyen balhés ember azt a biztonságiak dobják ki és ez nem Gyurcsány dolga!Ha meg leütik ,mint a büdös szart még Gyurcsány szalad a rendőrségre feljelentést tenni, pedig jogtalanul okoskodik nem az ő dolga rendet tenni!!!
kereső
@rokker33: Elvileg!! a rendőrségnek kellene biztositani a rendet- mivel bejelentett rendezvényről(utcafórumról) van szó.Gyurcsány rendezvényein a fotók tanúsága szerint nem voltak/nincsenek "biztonságiak", még akkor sem, ha egy exminiszterelnökről van szó. GYF valszeg nélkülük járja az országot. És nem "rendet tett"!, csak figyelmezetette és leállitotta- ehhez viszont joga van a saját rendezvényén. Érdekes egyébként- máshol is megjelentek a fideSS kirendeltjei, azokkal legtöbbször el is beszélgetett, vagy éppen nem vett tudomást róluk. Csak itt más történt- a fórumon résztvevőket gyalázta és fenyegette a félrészeg bunkó.
kereső
@sgl: De , látod @rokker nem érti, hogy nem is saját maga miatt szólt rá a hőzöngőre.
evacica
Remélem nyer Gyurcsány és egy kis pénzt is kap! Kell a szegényeknek, főleg Iványiéknak akit Orbán egyre jobban tesz tönkre, kicsinyes piti bosszúsból!A Gyurcsány házaspár minden pernyerés után ha kapnak pénzt azt jótékony célra ajánlják fel!Orbán egy kis stílű bosszúálló ember!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.