Eugénia hercegnő férje, Jack Brooksbank olyasmit árult el, ami valószínűleg titok volt. 

A királyi család tagja elszólta magát, hogy hová vezet a palota egyik titkos alagútjaFotó: ANDY BUCHANAN / POOL / AFP

Többen is úgy tartják, hogy a brit királyi család otthona alatt egy titkos alagútrendszer rejlik, melynek folyosói különböző célt szolgálhatnak. Van köztük menekülőút, de olyan alagút is, ami London fontos részeivel kötik össze a palotát. Eddig erről csak találgatások folyhattak, de Eugénia hercegnő férje, most egyételművé tette, hogy valóban létezik a rendszer, Brooksbank egy konkrét vonalat is megjelölt. 

Az út, amiről beszélt a Szent Jakab-palota alatt épült, és egy ötcsillagos szálloda bárjába vezet. Első hallásra mindez talán valószínűtlennek tűnhet, a Dukes Hotel azonban valóban ugyanazon a birtokon van, mint az Egyesült Királyság legfelsőbb királyi palotája, ami a 16. században épült. Az említett bárban egyébként nem is aprózzák el az italokat, egy Martini például 17 fontot, azaz több mint hétezer magyar forintot kóstál – írja az index.hu a Mirror cikke alapján. 

Van egy út a Dukes Bárba a Szent Jakab-palotából. Én még nem használtam, de szívesen kipróbálnám

– mondta Brooksbank. Ennek az elszólásnak valószínűleg nem örül a család, de jelenleg van ennél nagyobb gondjuk is. Az egyik Harry és Meghan körül még mindig fennálló botrány, a másik pedig András herceg, II. Erzsébet fia, akit szexuális erőszakkal vádolnak. 

Forrás: index.hu, Mirror
Fotó:  ANDY BUCHANAN / POOL / AFP

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Mennyire gyakori Európában (vagy bárhol máshol a világon), hogy az ország első embere 1000 négyzetméteres gazdasági bunkert épít a pusztában a háza alá? Na meg, hogy a stadion és mellette álló családi ház is össze van kötve a föld alatt.
C_3PO
Bukarestbe? Ott van föld alatti autópálya...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.