Azok alapján, ahogyan II. Erzsébet készül a memoár megjelenésére, arra lehet következtetni, hogy a könyv nem sok jót ígér a királyi családnak.

Mitől félnek a palotában? Jövőre érkezik Harry herceg életrajza, II. Erzsébet már most súlyos lépésre szánta el magát
Fotó: Andrew Milligan / POOL / AFP

Harry herceg gyakorlatilag azóta hidegháborút folytat a családjával, hogy Meghan Markellel kimondták a boldogító igent. A legnagyobb érvágást a királyi családnak az jelenthette, hogy Harryék elköltöztek a palotából, azonban a híres Oprah Winfrey-interjú is igen kényelmetlen helyzetbe hozta a családtagokat. 

Már most tudni lehet, hogy jövőre érkezik Harry herceg életrajza, amelynek írói szerint a hercegi pár és a királynő között elszakíthatatlan kötelék feszül, ennek ellenére királynő most mégis ügyvédekkel vette körül magát, hogy elébe menjen a pletykáknak – írja az index.hu.

A királynő ráadásul köztudottan olyan ügyvédeket fogadott fel, akik jellemzően jártasak becsületsértési ügyekben. Felmerül a kérdés, hogy mitől is félhetnek a Buckingham-palotában.

Perez Hilton szemléje szerint azonban az infókat megszellőztető forrás arról számolt be, hogy Erzsébet királynő a rágalmazástól tart, nem attól, hogy a herceg esetleg kulisszatitkokat fecseg ki.

Az informátor elmondta, hogy mivel Meghanék a sorozatos támadásaikról ismeretesek, II. Erzsébet jogászkodni kezdett a csapatával, ugyanis a királyi család összes tagja a tűrőképessége határán jár, ami a távozó páros tetteit illeti.

A királyi család jogi csapata olyan cégekhez szól, akik jártasak a becsületsértési ügyekben és a magánélet védelmében. Ha valakit megneveztek a könyvben, és közvetlenül megvádolják valamivel, ami rágalmazás lehet, az sértheti a magánélethez való jogait

– mondta a forrás, hozzátéve: a királynő jogi képviselői azt tervezik, hogy figyelmeztetést küldenek a könyvet kiadó Penguin Random House-nak, hogy megállítsák a pletykák terjedését, de legalábbis lehetőséget kapjanak arra, hogy válaszadással élhessenek egy kétes fejezet esetén.

Forrás: index.hu
Fotó: Andrew Milligan / POOL / AFP

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
Befosott a vénasszony a liberóba xD xD Az Ő pénzéből költekeznek és folyamatosan lejáratják a királyi családot. Én a helyükben haza hivatnám őket valamilyen ügy miatt és megfosztanám őket az összes kinevezéstől és címertől és börtönbe csukatnám párévre a szép párt!Erzsébet királynőnek még indoklást sem kell adnia, hisz ő uralkodik mindenki felett és jogában áll azt csinálni amit akar, főleg ha a jóhirnevük forog kockán!
jesz
@rokker33: azért óvatos a királynő, mert a lázadó, élősködő unoka elárul olyant, amit nem kellene...

A fiatalember így próbál könnyű pénzhez jutni...
rokker33
@jesz: Ez hülyeség! Alapból megszámlálhatatlan mennyiségű font dollár euró és egyéb valuta áll a rendelkezésére! Egy örökösről van szó, csak rossz feleséget választott aki kihasználja a helyzetet!Hidd el pár év magánzárka a Buckingham palota egyik cellájában észhez térítené ezt a némbert és papucs férjét!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.