Orbán fogorvosa, Bátorfy Béla minden jel szerint 1,3 milliárd EU támogatást csalt el egy megépült, de a valóságban soha nem működő bizarr “kutatóintézettel” – írja Hadházy Ákos a Korrupcióinfón.

"Ennyiért megéri Orbán szájában turkálni" – hatalmas pénzlenyúlást találhatott Hadházy

A független politikus a helyszínen azt tapasztalta, hogy az épület tökéletesen kihalt, a három emeletes irodaházban egyetlen biztonsági őrrel találkozott, aki viszont az épület másik felében működő ipari kutatóközpontnak dolgozott.

A biztonsági őr nagyon zavarba jött érkezésemkor, hosszas telefonálgatásba kezdett, hogy megtalálja a KUTATÓINTÉZETBEN DOLGOZÓ EGYETLEN HÖLGYET, de végül nem találta meg.  Helyette a KÉSZ Zrt. vezetőjével beszéltem, aki arról tájékoztatott, hogy az épületszárnyat hamarosan meg fogják vásárolni és abban nem dolgozik senki

- számolt be Hadházy.

Ami az interneten fellelhető adatok és a helyszínen tapasztalatok alapján alaposan gyanítható: Bátorfiék felépítettek 1.3 milliárdból egy épületet, néhány laboreszközzel, fogorvosi székkel, majd évekig nem csináltak ott semmit. Miután az EU támogatásoknál szokásos “kötelező fenntartási időszak” lejárt, eladják az épületet , eszközöket egy valódi vállalkozásnak és már meg is van a talált 1,2 milliárd forint.

A céghálózatot a Magyar Fogászati Turizmus Fejlesztő-, Kutató- és Tudástranszfer Központ Kft. birtokolja, annak a tulajdonosa a Magyar Fogászati Turizmus Szervező kft, azt pedig a Magyar Fogászati Turizmus Fejlesztő Kft. birtokolja, amelynek az egyik tulajdonosa Orbán fogásza, Bátorfi Béla.

Ennyi pénzért megéri Orbán fogorvosaként a miniszterelnök szájában turkálni. De belegondolni is rossz, mit kap majd pl. az urológusa...

- gonoszkodott Facebook-posztjában Hadházy.

Forrás: korrupcioinfo.hu

Fotó: Facebook/Hadházy Ákos

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Nem semmi ez a fickó, le a kalappal előtte. Míg nemzeti kormányunk és csicskái ezer szám lopják a közpénz milliárdokat, addig ő próbálja ezt a nyilvánosság elé tárni. Nem is véletlen, hogy a szekta támadja ezerrel, holott mindenki hálával tartozik neki.
Sok ilyen igazi, magyarokat tényleg védő emberre lenne szükség.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Málna: ...amire itt utalunk, az tény.
11 éve látjuk a valóságot. Kicsit le vagy maradva :)
ómió
Hullaházy efftárs újabb "ráhazudóbázisra" lelt?
Málna
@Aki Én: Dehogy tény. Feltételezés. Mondom, hogy keveritek.
Dr. Proktor
A Fidesz hívei vagy a fától nem látják az erdőt, vagy lovasnemzet lévén ló szemellenzőt hordanak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.