Az ATV több forrásból úgy értesült, hogy a mai délutánon Karácsony stábja összeült, hogy többek között az esetleges visszalépését is megtárgyalják.

ATV: Karácsony léphet vissza az előválasztásonFotó: Karácsony Gergely/Facebook

A főpolgármester-miniszterelnökjelölt csütörtök kora délutántól lemondta programjait, hogy egy tanácskozáson vegyen részt, ahol az esetleges visszalépését is mérlegelik.  Legalábbis ez a hír terjedt el több, Karácsonyt támogató ellenzéki párt köreiben – írja az atv.hu.

Mindezt azután kezdte el fontolgatni Karácsony, hogy a Momentum hivatalosan is beállt Márki-Zay Péter mögé. 

Az ATV több forrásból úgy tudja: a Momentum döntése után Karácsony stábjában felmerült a főpolgármester visszalépése, ugyanakkor a helyzet egyáltalán nem egyszerű. A legnagyobb, Karácsonyt támogató szervezet, az MSZP vezetésében egyáltalán nem biztos, hogy osztatlan tetszést aratna, ha Karácsony a jobboldali Márki-Zay Péter javára lépne vissza.

Forrás: atv.hu
Fotó: Karácsony Gergely/Facebook

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
"Az ellenzéki előválasztás legnagyobb bukását Karácsony Gergely produkálta, aki a legkedvezőbb pozícióból indulva képtelen volt megnyerni az első fordulót, és megbízható források szerint holnap visszalép Márki-Zay Péter javára. Az mindent elmond a budapesti főpolgármesterről (és a teljesítményéről is), hogy az országosan alig ismert hódmezővásárhelyi polgármester legyőzte a fővárosi főpolgármestert. Méghozzá a két forduló között, amikor még szavazás sem történt. Ez igazán nagy bravúr...
Legalább nem kell egyszer végignézni azt, ahogy kitünteti Orbánt is a békesség és az újraegyesítés jegyében. Mert a taktikai hibák mellett Karácsony Gergely bukásának egyik fő oka az, hogy képtelen megérteni, hogy kikkel áll szemben, és hogy fasiszta bűnözőkkel nem lehet kompromisszumokat kötni, békét hirdetni, mert megeszik reggelire és felfalják az országot."
nepszava.us/karacsony-gergely-bukasa-visszalep-marki-zay-peter-javara/
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
A Fineszesek jól megzavarták a lipsik elő-előválasztási rendszerét! MZ/X jelentkezett...:)
Nyírfa
@verőce21: Ezek vagytok Ti: csalni, manipulálni. Szép a beismerés, de nem mentség.
verőce21
@Nyírfa: A Kádár-rendszeri kommunista álmaid ígyis-úgyis szertefoszlódni látszottak!

Te semmit nem veszítettél, de nem is nyertél volna...! :)
verőce21
@Nyírfa: Mert szomorú lennék, ha a Gyurcsány házaspárban (Dobrev) találnád meg a számításaidat...! (

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.