Gulyás Gergely nemrég magabiztosan nyilatkozott arról, hogy egyértelműen Karácsony az előválasztás előre megírt győztese – számol be róla a Telex.

Gulyás Gergely kínos ellentmondásba keveredett – mégsem Karácsony az előválasztás előre megírt győztese
Kép: YouTube

Gulyás Gergely a szeptember 29-i Kormányinfón beszélt arról, hogy a showműsor vége nem nyitott, hanem előre koreografált forgatókönyv szerint zajlik, és Karácsony lesz az ellenzék közös jelöltje.

És hogy honnan lehet tudni?

Jólinformáltnak kell lenni!

- mondta.

Ám azonban bennünk is felmerült a kérdés, ha Gyurcsány írta az egész előválasztás fordulatokkal, csavarokkal, visszalépésekkel és taktikákkal teli forgatókönyvét, akkor ezt a szálat minek vette bele?

Forrás: telex 
Címlapkép: YouTube

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Giovanni Alba
@KisTehen: ma, 14:23
"Az előválasztás egy politikai esemény, amely során a választók egy rendes választást megelőzően kinyilváníthatják a támogatásukat a választáson induló egyes jelöltek iránt. Ennek legszélesebb formája a nyílt előválasztás, amelyen bárki leadhatja a voksát, aki a rendes választáson is szavazhat, míg egyes esetekben zárt előválasztást tartanak, amelyen csak a jelöltállító szervezet tagjai nyilváníthatnak véleményt.
Az előválasztáson a jelölőszervezetek a rendes választást megelőzően információt kaphatnak jelöltjeik népszerűségéről, közben lehetőségük van a nyílt politikai viták lefolytatására. Nem elhanyagolható az sem, hogy az előválasztások növelhetik a jelöltek és pártprogramok ismertségét a potenciális szavazók körében.
Az országos előválasztás általában olyan országokra jellemző, ahol többségi elvű, és egyfordulós szavazást tartanak. Az amerikai elnökválasztások előtt rendezett hagyományos Republikánus és Demokrata Párti előválasztások világszinten a legkiforrottabbaknak tekinthetők. Európában kevésbé elterjedtek, bár a 90-es évek óta egyes országokban nő a jelentősége. Hazánkban először 2019-ben, a főpolgármesteri jelölésért tartottak nyílt előválasztást."
Csak hogy tudjad, min is röhögsz.
Aki Én
@KisTehen: Az, de te meg buta vagy.
hahahahahahahahahahahahahahahaha...
ómió
Rosszul tippelt Gulyás? Még mindig nem lát át a "neomarxista dialektikán"!
NIKU
Pedig volt egy olyan forgatókönyv is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.