Farkas Boglárka cége hetvenmillió forintot nyert el a Magyar Turisztikai Ügynökségtől szálláshely-fejlesztésre – írja a 24.hu.

Lebukott az Echo TV-s Farkas Boglárka – 70 milliót kapott balatoni házára az államtól
Kép: YouTube

Az Echo TV volt vezérigazgatója egy vendégházat álmodott Vászolyba, ahol 2017-ben vett magának egy ingatlant. A helyiek egy részének viszont nem tetszik, hogy azt sem tudják, hány szobás vendégház épül, és milyen forgalmat várnak a Dsida Jenő-emlékháztól.

Köszönöm az érdeklődést, egyáltalán nem kívánok semmit sem nyilatkozni

– így reagált Farkas Boglárka az Echo Tv korábbi vezérigazgatója arra a kérdésre, hogy milyen fejlesztésre nyert el a Magyar Turisztika Ügynökségtől (MTÜ) 2021-ben 70 millió forint egyedi szálláshely-támogatást.

Farkas még azt sem volt hajlandó elárulni, hogy melyik településen építkezik, amikor pedig emlékeztettük arra, hogy nem a saját vagyonáról, hanem közpénz elköltéséről érdeklődünk, bontotta a vonalat.

A lap információi szerint az Echo TV után a pályáját a Mészáros Holding kommunikációs vezetőjeként folytató Farkas Boglárka Vászolyon álmodott meg egy Dsida Jenő-emlékházat és egy hozzá kapcsolódó vendégházat.

A telket és a rajta található lerobbant épületet a tulajdoni lap szerint még 2017-ben vásárolta meg az egykori hírolvasó, aki nagy rajongója a fiatalon elhunyt erdélyi költőnek.

Forrás: 24.hu
Címlapkép: YouTube

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
@Horizont: Miért ne kaphatna ? Ő is régi, kipróbált elvtársnő.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Emmersson71
Akkor az ő fordulata lehet az "okosabb vagyok, mint Zuckerberg"?!
nezelodo
Na basszus, a dakotáék ezt az ügyletet biza' elfelejtették titkosítani!
lusta
Azért nem kell ilyen rosszmájúnak lenni. Nézzük az ő szemszögéből. Rongyos 70 millával kiszúrták a szemét, holott ennek a többszörösét érdemelte volna.
nezelodo
Lehet. hogy csak egy jurtát akart összetákolni a kert végében, meg egy pottyantós WC-t abból a rongyos hetven millából.
telegdilaci
@lusta: Legalább 5-év letöltendő börtönt is megérdemelne, volt képe elfogadni közpénzből 70-milliót! az ilyen talpnyalók,kizárólag érdekből,támogatják a Fideszt,semmi kétség,de ez igen gyalázatos,hány rászoruló családot lehetett volna ennyi pénzből támogatni!
ómió
Szálláshely-fejlesztésre nyert pénzzel, bizony, jó sokan "lebuktak"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.