Közel kétharmados arányban megvonta a bizalmat Fekete-Győr Andrástól a Momentum küldöttgyűlése – értesült a 24.hu vasárnap este.

Döntöttek: Fekete-Győr Andrástól megvonta a bizalmat a Momentum küldöttgyűlése

Fotó: Facebook

A bizalmi szavazáson a tagság még kétharmaddal támogatta volna posztján Fekete-Győrt (ebben a körben minden Momentum-tag szavazhatott), a küldöttgyűlés azonban kétharmados többséggel a távozása mellett voksolt.

Arról egyelőre nincs hír, hogy távozik-e Fekete-Győr András a párt éléről. A Momentumot megalakulása óta ő vezeti.

A Magyar Nemzet korábban arról írt,

bizalmi válság van a Momentum elnökségén belül. 

Tudomásuk szerint a küldöttgyűlést nem hatja meg a tagság véleménye: Fekete-Győr András rossz előválasztási szereplése lehet a tökéletes ürügy arra, hogy a bizalmi szavazáson az elnökség megvonja tőle a bizalmat. A Magyar Nemzet szerint

Orosz Anna áll a háttérben és hozzá csatlakoztak az elnökség tagjai közül.

Forrás: 24.hu

Címlap: Facebook

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
Végre egy jó hír. Remélem örökre eltűnik a fegyőr bandi! Semmi keresnivalója nincs a politikában. Inkább menjen egy összeszerelő gyárba ott is vannak jó pozíciók, de kevésbé lesz káros a társadalomra :)
kotos
Ideje, hogy másik óvodás, an-α-β is fogja a kis lapátot, vödröt és távozzon a homokozóból. Ha már majdnem egyetlen támogatója is eltávozott.
Yoda69
A demokracia igy mukodik, mint ahogy Kurz kancellar is lemondott pedig az korrupcios ugye toredeke orbanenak. A diktaturaban, mint a fideSSes, ez elkepzelhetetlen. Inkabb meghosszabbitjak a vonatot Bicskeig, azaz meg tobbet lopnak es urizalnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.