Ahogy arról korábban beszámoltunk, Várkonyi Andrea meglepő bejelentést tett Instagram oldalán, hamarosan megjelenik a könyve. Mint kiderült, Várkonyi önmegvalósításra buzdító kötete kormányközeli kiadónál jelenik meg – írja a mfor.hu.

Várkonyi Andrea kormányközeli kiadónál megjelenő könyve máris felkerült az előrendelői sikerlistára
Fotó: TV2

A kötetet a Libri-Bookline Csoporthoz tartozó Jaffa Kiadó jelenteti meg.

Nagyon vártam már ezt a napot, most végre elárulhatom nektek: hamarosan megjelenik az első könyvem! ”És ezt lehet?" Olyan sokszor hallom ezt a pszichológiai rendeléseimen, hogy szeretnélek titeket és minden nőt meggyőzni arról: igen, lehet magad jól érezni, szabad magad előre sorolni, lehet változtatni.

- írta Várkonyi közösségi oldalain.

Itt pedig olvasható a könyv fülszövege:

Nőként ki mered-e mondani: jogom van jól érezni magam? Elég bátor vagy-e megismerni önmagadat? Észreveszed-e, ha egy helyzet nem visz előre téged, és tudsz-e új utat választani? Képes vagy-e kilépni mérgező kapcsolatokból, legyen szó bár családról, házasságról, munkahelyről, el tudod-e engedni a fájdalmas emlékeket az örömteli holnap kedvéért? Mered-e vállalni a döntés felelősségét, ha az életedről, a jövődről, a boldogságodról van szó? Igen, képes vagy rá. Te is élhetsz szabadon, a saját értékeid szerint, egyenrangúként, olyan emberek között, akik építenek és támogatnak téged. "A nők nehezebben értik meg, hogy joguk van előre sorolni saját magukat. Én határozottan képviselem szakmailag is, magánemberként is azt, hogy a saját jóllétemnek muszáj borzasztóan fontosnak lennie. Már csak azért is, mert ha én jól vagyok, akkor körülöttem mindenki más is jól lesz" – írja Várkonyi Andrea, és erre biztat téged is. Megosztja veled magánemberként és pszichológusként szerzett saját tapasztalatait, hogy te is igennel válaszolhass a kérdésre: És ezt lehet? Igen, lehet!

A lap szerint a könyv bombaüzlet lehet, az előjegyzett darabszám alapján rangsorolt top 50-en belül a cikk írásának időpontjában máris a 22. helyet foglalta el.

Forrás: Mfor.hu
Címlapkép: TV2

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
na kérem: ugye ez az a kultúra, amit féltenünk kell??? =))
Horizont
Nem első??? Na ne má...
"a saját jóllétemnek muszáj borzasztóan fontosnak lennie"
Ezt bizony látjuk. NER ribanc lettél a jólétért.
Oké élj ahogy akarsz csak ne oszd már az észt.
Egy nő aki férjhez ment a milliárdokhoz.
namihami
A szocializmusban az állami szervek és vállalatok a Népszabadságot voltak kötelesek előfizetni. Azt se olvasta aztán soha senki.
Déja vu...
Clavigo
Lölő titokban berendelt belőle...Andika had örüljön..
nezelodo
A vak komondoros élettársak, a lesavazott barátnők, a törött arccsontú feleségek, az összevert katonatiszt oldalbordák, a fegyveres testületek molesztált női beosztottjai, na meg a rejtett erőforrású fiúk futtatott lányai veszik majd, mint a cukrot, ahogy szüretkor a vezér Feri bácsija.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok