Azért álltak fel, mert vállalhatatlannak tartják, hogy a lapnak az előválasztás alatt Márki-Zay-al ellenséges, Dobrev Klárával viszont nagyon barátságos címlapokkal kellett megjelennie. Csider István Zoltán viszont elmondta, hogy azért távoznak, mert elfogadhatatlannak tartják, hogy a lap a múlt héten egyszer egy, Márki-Zay Péterrel határozottan ellenszenves, egyszer pedig egy Dobrev Klárával feltűnően szimpatizáló címlappal jelent meg.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
"Az előválasztás második fordulója alatt aztán a lap egyik nap olyan címlappal jelent meg, amelyen Márki-Zay Pétertől gyűjtöttek össze idézeteket arról, hogy nyitott tenyérrel lehet verni a gyerekeket, és hogy a hódmezővásárhelyi polgármester ellenzi a válást és abortuszt. Egy másik nap pedig Dobrev Klára mosolygós képe szerepelt a címlapon, azzal a címmel, hogy "Szívvel, lélekkel kormányozna". Márki-Zay Péter a címlap kapcsán azt nyilatkozta, hogy ez azt mutatja, Rogán Antal is beszállt Dobrev kampányába."
vitriol
orbán rendkívüli módon felfejlesztette a szennylapokat, amiknek egyetlen feladatuk, hogy felejtsék el a valódi újságírást és orbán szócsöveként fuvolázzák az értelem nélküli ostobaságokat. Ezért érdekes jelenség a cikkben említett újságírók távozása, mert nekik még volt halvány emlékképük a valódi újságírásról, s kissé elszégyellték magukat a zagyva feladatok miatt! Várható esetleg további eszmélés fideszkörökben???
kereső
Ó , hát bizonyára nem néztek rá a 444!, független hirpoltárra.
kereső
Megnéztem a két képet. Azokkal szerintem semmi baj nincsen- Dobrev Klára a széles mosolyával/már a védjegye, nem nagyon van olyan kép róla, amin nem ez látható/. MZP a szokásos felszegett fejű kép, azzal a kissé lenző arckifejezéssel. Inkább a képek alatti irásokkal van itten baj- mindkettő a két miniszterelnök jelölt egy-egy mondására utal.
Dobrev- "szivvel lélekkel kormányozna"
MZP- hazaárulózott, elnézést kellett kérnie.
Mindkettő elhangottakat örökitett meg. Attól, hogy ezt valaki sérelmezi és azt mondja, hogy az MZP mondását el kellett volna hallgatni, Dobrevé alá meg oda kellett volna irni, "Gyurcsányné"- csakis a hiteles, és szakszerú , elfogulatlan tájékoztatás jegyében- akkor most nem kellett volna felmondani/távozni.
Itt már tényleg mindenki hülye-szarkavaró.
kereső
@Béla333: Vége a versenynek, ha nem vetted volna észre. 'egység van, szeretet és béke".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.