A megmondóember hosszú bejegyzést intézett a budapesti főpolgármesterhez, amelyben arról írt, hogy a visszalépése miatt megrendült a mögötte álló szocialista politikai hálózat. 

Puzsér Róbert: "Karácsony esetleg visszatérhetne Budapesthez, és elkezdhetne várost építeni"
Fotó: Youtube/ATV

Puzsér írása a Facebook-oldalán is megjelent, de a Mandiner is leközölte a hosszú elemzést. 

„Karácsony Gergely visszalépése nyomán végzetesen megrendült a mögötte álló szocialista politikai hálózat, melynek egyik fő pénzügyi forrását épp a fővárosi parkolási panama bevételei képezik. A demokratikusnak és koalíciónak nevezett autoriter szekta egyre nagyobb darabokat szakít ki a Szocialista Párt testéből, s egyre több értelmiségi tér vissza Gyurcsány nagyúr szolgálatába."

- kezdte írását Puzsér. Ezután így folytatta: 

Hiába égetett el Karácsony Gergely több százmillió forintot az előválasztási kampány során, hiába ő Magyarország legnagyobb felhatalmazású, közvetlenül választott tisztviselője, hiába ő az örökös jelölt minden posztra, s hiába ő a balliberális kurzus szerencsehozó kabalafigurája, az ellenzéki előválasztás első fordulójában megrendítő erejű ütést kapott, így a második fordulóban megsemmisüléssel felérő vereségre készülhetett.

Karácsony Gergely ekkor és kifejezetten ekkor úgy döntött, hogy életében először hátralép egyet, és beéri Budapest főpolgármesteri címével. A telhetetlen marketingkreatúra hirtelen megijedt, hogy mindent elveszíthet, és ez a félelme végre súlyosabbnak bizonyult a még nagyobb hatalom akarásánál. Ebben a gesztusban én továbbra sem látok mást, csakis hideg számítást: amint a főpolgármester felgerjedni látta az erkölcsi forradalmat önmaga ellen, tartótisztje, Molnár Zsolt és annak mindenható notesze ellen meg a teljes balliberális térfelet letarolni készülő Gyurcsány Ferenc ellen, azon nyomban politikai imázsának kozmetikázásához látott, és beállt a rendszert kihívó mozgalom első sorába, hogy azt személyével összekenje, és az új elitbe sietve jegyet váltson.

Ezek után Puzsér arról értekezik, hogy mennyire meglepte, hogy beállt Márki-Zay mögé az előválasztáson.

Puzsér Róbert: "Karácsony esetleg visszatérhetne Budapesthez, és elkezdhetne várost építeni"

Fotó: MTI/Balogh Zoltán 

"Úgy tűnik, megértette, hogy ha politikai tényező akar maradni – márpedig mást sem akar –, akkor nem engedheti, hogy eleméssze a Gyurcsány-szekta. Az őt támogató pártok politikusai előbb sorban tették le hűségesküiket Dobrev Klárának, majd a második forduló eredményét megsejtve tömött sorokban soroltak át Márki-Zay Péter mögé. De akárhogy is, Karácsony Gergely napokon át a komfortzónáján kívül tanyázott: saját újbalos és kultúrbalos hátországával szemben egy nyíltan konzervatív, jobboldali és piacpárti jelöltet támogatott. Talán megértette, hogy a következő években a DK-val szemben kell meghatároznia magát."

- tette hozzá Puzsér. 

Forrás: Mandiner.hu

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Nyírfa: robi abból él,hogy néha okasat osz butaságot is beszél..
Nyírfa
@kereső: Nem kétlem, hogy a szándékai tisztességesek, csak túl sok a zavar a rendszerében. És mindég az ilyen személyek hangosak. :)
Én nem tudom elviselni őt. Ha meghallom a hangját, ugyanúgy sürgősséggel elkapcsolok, mint amikor Orbánt közvetítenek.
kereső
Elolvasva a cikket , az a véleményem, hogy Puzsér nem csak a mértéket, hanem a az értéket, és értékét is elveszitette.
Nyírfa
@csak úgy...: Utána néztem, van-e rendes foglalkozása vagy csak a celebkedés hoz a konyhájára. A Károlin végzett, aztán drámapedagógiát tanult. Egy évig tanított egy műszaki iskolában. És keresi a helyét, de a jelek szerint egyelőre nem találja. Ez nem lenne akkora baj, ha a magánügyeként élné, de közügyet csinál belőle.
ómió
De mit tegyen, ha még a Facebook is jobban érdekli!?
Qqberci
" Puzsér nem csak a mértéket, hanem a az értéket, és értékét is elveszitette."

Soha nem is vót neki...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.