Gyurcsány Ferenc közösségi oldalára írt bejegyzését azzal kezdi, hogy szerinte idézhetnék Jézus szavait az 1956 mártírjai: “Bocsáss meg nekik, mert nem tudják, mit cselekszenek”, ha látnák az Égből, mi történik "az ő forradalmunk emlékével idelenn".

Gyurcsány megszólalt a 2006-os eseményekről is: "A nemes lázadás találkozott a törvénytelen és a törvényes erőszakkal."
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Nagy Imre életáldozata helyébe Révész Máriusz fejsérülése lépett, a Corvin közi ellenállók képe helyett egy kiállított tankot 15 évvel ezelőtt elindító és azzal randalírozó nyugdíjas alakja ugrik fel az ünnep reggelén az egyik vezető hírportálon.

Szerinte 1956 ismét elbukott.

Most nem az oroszok verték le. Most a hatalomhazugság, a gyávaság, a joggá nemesített bűn védelme verte le. Na, meg a mindezt lehetővé tevő sok-sok körülmény.

Gyurcsány úgy fogalmaz:

2006 őszén a pesti utcán randevúzott a jogos állampolgári felháborodás, az önmagáért való erőszak és a szervezett államcsíny kísérlet. A határok sem az akkori szándékokban, sem a valóságban nem voltak világosak. Keveredett a szándék, keveredett tömeg. Egyik keverte a másikat és vissza.

A nemes lázadás találkozott a törvénytelen és a törvényes erőszakkal. Ez utóbbi jogszerű és jogsértő formájával egyaránt. Anélkül, hogy mindez ellentmondás lenne.

A DK elnöke azt is kifejtette, hogy 2006 őszének sok áldozata van. "Vannak a könnyen látható sérülések. Ártatlan és nagyon is ártalmas tüntetőé, kiváncsi setálóé és gyújtogató huligáné, munkáját végző, megtámadott rendőré."

Azt is hozzátette, hogy van itt más is:

Szájtáti, gyenge demokraták engedik másfél évtizede, hogy tudatos rendzavarást, provokációt, a demokratikus államrend elleni támadást tiszta forradalommá próbálja nemesíteni a jó- és rosszhiszemű naivitás és a hatalmi hazugság perverz szerelmi háromszöge.

A ragacsos sziruppá sűrűsödött erkölcsiség pózába merevedő szerencsétlenek egyik-másika meg most felébred, hogy tényleg mik nem történtek akkortájt. És ismétlik ellenfeleik rájuk öntött mocskát, jól el is kenik önmagukon, aztán büszkén kiáltják: én tiszta vagyok!

A teljes bejegyzés itt olvasható:

Forrás: Facebook
Címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Végigolvastam. Tökéletes írás.
Ennyi aljas embert akik itt élnek köztünk. Anno a Hírtévén keresztül élőben végigkövethettem az egészet. Miről ugat ennyi éve a fidesz?
Arról nem beszélnek ugye, hogy az Astóriánál nem voltak képesek bemondani a híveiknek hogy merre ne menjenek mert a kopaszok ott randalíroznak és azt se hogy orbánt várta a járó motorú nyitott ajtajú páncélautója. Erről ennyit. Gyurcsánynak igaza van.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
@tudode:: Nagy barna bér-csigaként maga hogy éli meg : "A Békemeneten 300 ezren, a Moslék gyűlésén 3 ezren voltak" !
ómió
@Pipás: Merthogy a TV-ben meg az interneten az efftársak dehonesztálására, ugye, azt külön eljátszották!? Leszel te még idiótább is?
ómió
@Pipás: Ezt most a síkbaromság felé haladtodban tagadod, bolsiék fajkreténje!? Rossz az álcád!
Pipás
@ómió: Egy ilyen viccet csak egy ilyen idióta, mint te nem tud megérteni.
ómió
@Pipás: Értelmezési gondjaid is vannak, efftársék elmebetege!? Akkor, nem csoda, hogy csak a bolsi kreténség dől belőled!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.