Hadházy Ákos közösségi oldalán arról írt, hogy a hivatalos állami megemlékezéseket azokon a helyeken celebrálják, ahová az 56-os hősök mentek 65 éve. Ő viszont felkeresett néhány olyan helyszínt, ahová most mennének a felkelők, ha ma élnének.

Hadházy odament, ahová szerinte most mennének a felkelők, ha ma élnének – az Orbán család hatvanpusztai luxusbirtokánál is járt
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Voltam az Orbán család hatvanpusztai luxusbirtokánál, az alcsúti golfklubnál (a tulajdonos Orbán papa, a bérlő a Gázszerelő), voltam a felcsúti stadionnál Orbán háza mellett és igen, voltam a Kunigunda utcában, az állami propagandatévé székházánál is.

Hozzátette:

Vannak, akik azt mondják, ezt a rendszert csak forradalommal lehet megdönteni. Én azt mondom, hogy ez az, amit mindenképpen el kell kerülni. De a tisztességes választások feltételeit kemény és határozott nyomásgyakorlással kellett volna kikényszerítenünk. Az elmúlt években ezt nem tettük meg, és valljuk be, alig tettünk érte valamit. Emiatt van az, hogy a gyalázatos kormányzati teljesítmény, az alig leírhatóan nagy korrupció, a széteső állami szolgáltatások ellenére sajnos még mindig kétesélyes a 2022-es választás.

Kiemelte, hogy az ellenzék viszont most úgy döntött, hogy harmadszorra is megpróbálja a "kormány által diktált, tisztességtelen, egyenlőtlen feltételek mellett" legyőzni a Fideszt.

Erre szerencsére most a végre együttműködő pártok és az előválasztáson kiválasztott jelöltek miatt több az esély, mint korábban. De ezért nagyon-nagyon sokat kell még tennünk.

A teljes bejegyzés itt olvasható:

Forrás: Facebook
Címlapkép: MTI/Balogh Zoltán

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
A csecsen biztonságiőrök védik a plehest, azér nem lehet bejutni.
ómió
Így hazudja Hullaházy efftárs!? Pedig a felkelők ma is csak az efftársi falkát ritkítanák!
penege
hadházy elvtárs figyelmébe... ha ma élnének a pestisrácok, akkor te már nem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.