Cserhalmi György hosszú interjút adott Veiszer Alindának, és a Telex cikke szerint a beszélgetés egy pontján ezeket mondta a Kossuth- és Balázs Béla-díjas nemzet színésze: Azt mondják Árpa Attilára, hogy színész. Akkor mi vagyok én? (…) Ha ő azt mondja nekem, hogy ő fontos, akkor mi vagyok én? Akkor nem vagyok fontos, hát nyilvánvaló – fogalmazott Cserhalmi György. Árpa Attila nem hagyta annyiban a kritikát, és egy nappal később, vasárnap egy hosszú Facebook-posztban visszafogottan és kulturáltan osztotta meg a gondolatait. Árpa valószínűleg nem akkora színész, mint Cserhalmi, de sokkal intelligensebben kommunikál nála...

Forrás: nlc.hu
Feltöltő: Emmersson71
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Emmersson71
@RonaGyuri: Tényleg ilyen buta vagy, vagy megjátszod? Nem tartom Árpa Attilát jó színésznek, bár csak néhányszor láttam, de - és te fogadod el a "szakemberek véleményét" - valamiért hívják filmekbe, sorozatokba és színpadra.

Viszont egy olyan mondatról megvan a véleményem, amely csak arra alkalmas, hogy egy másik ember minőségét húzza le. Cserhalminak 73 évesen tényleg össze kell mérnie magát bárkivel? Nem önmagát alacsonyítja le a saját mércéje szerint, ha Árpa mellé áll tehetséget méricskélni?! Cserhalmi Györgynek lényeges, hogy Árpa mit tart magáról, vagy mások mit gondolnak Árpa Attiláról? Nem szánalmas ez egy színészlegendától???

Árpa Attila igen sok mindenben dolgozik - színészkedik, filmez, rendez, műsorvezető és írt pár könyvet a TV-s tapasztalatairól, kalandregényt..meg egy mesekönyvet is. Forgatókönyvíró, kreatív munkatárs televíziós produkciókban. A MAFSZ (Magyar Amerikaifutball-szövetség) elnöke is 2013-14-ben.
Ő más területen sikeresebb, mint Cserhalmi. Szűk negyedszázaddal fiatalabb, így máshoz, másként ért. Igen, színészKEDIK is. Maga mondja, hogy "elfogadom, hogy nem tekint engem színésznek", ugyanakkor persze megemlíti, hogy Németországban 3 évig tanulta a színészmesterséget.

Miért pont Árpa jutott eszébe Cserhalmi Györgynek, amikor a színészi kvalitás végleteit akarta ecsetelni? Miért nem mondjuk Növényi Norbert, aki elvégezte GNM színitanodáját? De említhetném Antal Imrét, akire sokan színészként IS gondolnak, holott nem tanulta és nem is volt jó színész..viszont rengeteg másban tehetséges volt. Ő komolyzenét játszott, de sosem nézte volna le a bárzongoristát!

Cserhalmi sértődöttségében másokat bánt, pedig csak el kéne fogadnia méltósággal, hogy halad az idő, mások jönnek.
Rockxy
árpaati?
és a búzapisti mit reagált?
RonaGyuri
@Emmersson71: ja ettől van az, hogy Kálomista művészfilmet készít és Andika sikerkönyvet ír! Ez a műveletlen bunkók országa! =))
Emmersson71
@RonaGyuri: És egyiket sem kell megnézni/megvenni! Árpát sem kell megnézned sehol, ahogyan Cserhalmit sem.
Viszont ez a TE DÖNTÉSED!
Andikát sem Spíró György szólja le, ahogyan Kálomistát sem Szabó István ̶k̶r̶i̶t̶i̶z̶á̶l̶j̶a̶ tehetségtelenezi le. Érted a különbséget?!

De semmiképpen nem nevezném Árpa Attilát műveletlen bunkónak. Nincsen alapja ennek a sértésnek. Még Cserhalmi is csupán a színész mivoltát tette zárójelbe!

Ahogyan halad előre a "társalgásunk", egyre inkább rád vonatkoztatható a bunkó jelző. Egy felszínes, amolyan "félbevágott zseni" vagy..aki túl sokat képzel magáról, miközben az átlagosság szobrának modellje lehetne :P
RonaGyuri
@Emmersson71: nem is rájuk értetem - bár van benne valami -, hanem rád! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.