A párt küldöttgyűlése döntött így, hogy a nemrég az előválasztás első fordulójában elért gyenge eredménye után a Momentum éléről leváltott Fekete-Győr legyen a párt parlamenti listájának élén.

A hvg.hu cikke szerint a Momentum párt küldöttgyűlése vasárnap azt a döntést hozta a közleményük szerint, hogy a párt parlamenti listáját Fekete-Győr András, a Momentum alapítója vezesse. 

Hvg: Fekete-Győr András lesz a Momentum listavezetője

Fotó: Facebook/Fekete-Győr András/videórészlet

A cikk szerint ez azt jelenti az ellenzéki közös lista tekintetében, hogy Fekete-Győr az ott szereplő momentumosok közül a legeelső helyen fog állni. 

Fekete-Győr András az elmúlt 5 és fél évben vezette a pártot a Momentum alapítójaként, a tisztségről azután mondott le, hogy az ellenzéki előválasztás első fordulójában az öt miniszterelnök-jelölt közül az utolsó lett. 

"A Momentum iránti elkötelezettsége és a pártért tett munkája megkérdőjelezhetetlen, ezért döntött listavezetése mellett a Momentum Küldöttgyűlése"

- fogalmaz közleményében a párt a hvg.hu cikke szerint.

Forrás: hvg.hu

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

durbincs
@jesz: Mert tudja ? ezt nevezik horgászzsargonban : " Hát Csak a Jég alá ment " ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
@bakcsubakka: csak mert 12 éve ezt brekegi ? maga nagyon ostoba ? Azt vizeli magát rendesen ez a @csak húgy...: ? Mint Postomus Jakab ?
durbincs
@Eladott Ország: maga kiesett mert nyomi bérköcsögök nem mehetnek az ürbe ? ahogy @namihami: @human: @gina:?@CsipkeRózsa:@kissé felnőttem:@surdilloFUJT:@bakcsubakka: @szegfue:@Rockxy:@Nessy:@lusta:@inhuman: ?@Gazella: @nezelodo: @Macskaszem: @Gazella: @istván irén: @tudode: @Gauntlet: @RonaGyuri: @Qqberci: ?
durbincs
@Eladott Ország: @csak húgy.:@telegdilaci:@sgl: @ittott:@solidedge:@RonaGyuri: @simmering73: @Aki Én:? Mert-magukmegent csak 12 éve szopnak ?
KisTehen
de akkor miért mondott le az elnöki pozícióról? és miért fogadták el a lemondását?
normális?
durbincs
@gina: Nesze Jakab ? most megkaptad ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.