Ehhez az átoltottságnak, vagy átfertőzöttségnek olyan szintre kell ugrania, ami megnyugtató mértékben gátolja a vírus terjedését, véli a szakember.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TASzSz
Ha kifogynak a készletek a raktárakból, venni kell újat!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
@Pálinkás Pál: Nincsenek tele a kórházak oltottakkal, legalábbis azok akik megkapták az összes oltást, és nem Sinopharmot kaptak. Rusvai meg azt mondta, amennyiben meglesz a megfelelő átoltottság, véget érhet talán a covid terjedése. Az a gond, hogy ebben te vagy az egyik aki gátolja ezt az egészet.
Pálinkás Pál
@division: szar dolog amikor összedől a világod...
Peller Anikó
@Pálinkás Pál: "még talán igazat is adnék neked, ha a pofakapca meg az oltás bármit érne...de a mellékelt ábra mutatja, semmit.. meg merem kockáztatni, most már szerintem több az oltott a kórházakban...és nem az oltatlanok miatt, hanem mert gyenge a szervezete,..és az oltott ugyanúgy fertőz..."

Hol van a mellékelt ábra pali? Tedd ide.
Pálinkás Pál
@Peller Anikó: ??...milyen ábrát akarsz?..felmész a netre és rákeresel..duck-duck go a barátod...
division
@Pálinkás Pál: A tied fog összedőlni, amikor leverik ezt a sok agyatlan, tanulatlan tuskót, és Gődény már nem ad neked lóvét:-)
magyar1
@Nyírfa: Na én már a Di-Per-tében meg a többiben is kezdek kételkedni, ugyanis egyre több a beteg azóta is, a rák, stb. A múlt században születettek sokszor eléldegélnek 100 évig is, az más kérdés, hogy minek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.