Jövőre kapják meg a pénzt az emberek.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

inhuman
Szavazatvásárlás.

A Fidesz családpolitikája megbukott, mert nincs eredménye befektetésarányosan !!!

Az kevés, hogy ráöntesz egy csomó pénzt a zemberekre, fideszes gyökér, mert egy csomó minden más is kéne, amikre ti nem vagytok képesek - agyatlanul, lelketlenül, telve rosszasággal - poszt és/vagy látens kommunista/nyilas hibrid populista újfasisztaként.

Varga valójában egy sz@r szemét gazember. Úgy néz ki külsőre, mintha nem lenne egy sz@r szemét gazember, pedig az.
Miért?
Aki hülyén segíti Orbán hazaáruló (nemzet)dúlását, annak van mentsége - mert nem tudja mit cselekszik.
De aki ezt kimondottan okos létére teszi, annak SEMMI mentsége nincs - Varga tudja, hogy rosszat tesz, sőt, gonoszságot, de csak csinálja a büdös g*ci!

Ne tévesszen meg a külcsín és az ész! Sátán nem egy tök hülye, tök ronda patás ördög. Pont ellenkezőleg!
Bárki bármit mond, ez a rész bizony Sátánról szól (és nem csak Tírus királyáról):

"Mivelhogy felfuvalkodott szíved és ezt mondtad: Isten vagyok én, Isten székében ülök
...
Bölcsességeddel és értelmeddel gyűjtöttél magadnak gazdagságot, s gyűjtöttél aranyat s ezüstöt kincses házaidba. Bölcsességednek nagy voltával kereskedésed közben megsokasítád gazdagságodat, és felfuvalkodott szíved gazdagságod miatt.
...
Te valál az arányosság pecsétgyűrűje, teljes bölcseséggel, tökéletes szépségben. Édenben, Isten kertjében voltál; rakva valál mindenféle drágakövekkel: karniollal, topázzal és jáspissal, társiskővel és onixxal, berillussal, zafirral, gránáttal és smaragddal; és karikáid mesterkézzel és mélyedéseid aranyból készültek ama napon, melyen teremtetél. Valál felkent oltalmazó Kérub; és úgy állattalak téged, hogy Isten szent hegyén valál, tüzes kövek közt jártál.
Feddhetetlen valál útaidban attól a naptól fogva, melyen teremtetél, míg gonoszság nem találtaték benned. Kereskedésed bősége miatt belsőd erőszakossággal telt meg és vétkezél; azért levetélek téged az Isten hegyéről, és elvesztélek, te oltalmazó Kérub, a tüzes kövek...
inhuman
...közül.
Szíved felfuvalkodott szépséged miatt; megrontottad bölcseségedet fényességedben; a földre vetettelek királyok előtt, adtalak szemök gyönyörűségére. Vétkeid sokaságával kereskedésed hamisságában megfertéztetted szenthelyeidet; azért tüzet hoztam ki belsődből, ez emésztett meg téged; és tevélek hamuvá a földön mindenek láttára, a kik reád néznek. Mindnyájan, a kik ismertek a népek közt, elborzadnak miattad; rémségessé lettél, s többé örökké nem leszel!"

Sátán, a hazugság Atya (János 8,44) ilyen és az összes követője is!
A sok sátánosdit játszó hülyegyerek az ouija táblájával, fordított keresztjével, a csirkevérrel sehol sincsenek az igaziakhoz képest, a politikai és vallási vezetőkhöz képest és az őket szolgálókhoz képest.
Nem?
De!
Macskaszem
Jóvan Miska, ismerjük név szerint azokat az illipcsi családokat: Orbán család, Mészáros család, Garancsi család, Szijj László család, stb...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.