Tóth Gabi is nagyon aggódik a zenészlegenda, Kóbor János állapotárét, aki napok óta kórházban fekszik. Az énekesnő közösségi oldalán közös imára hívta rajongóit – írja a Blikk.

Nagy az aggodalom – Kóbor Jánosért hív imára mindenkit Tóth Gabi is
Kép: TV2

Ahogy arról mi is beszámoltunk, az Omega zenekar ma a Facebookon kérte a rajongókat, hogy mindannyian fogjanak össze és imádkozzanak együtt a beteg Kóbor Jánosért.

A bejegyzés eljutott Tóth Gabihoz is, aki az Instagramon írt hosszú posztjában arra kért mindenkit, hogy tartsanak vele és fohászkodjanak Istenhez a zenész gyógyulása miatt. Ez adjon neki hitet a felgyógyulásban!

Gyöngyhajú lány, Léna, csak hogy a legismertebb dalokat említsem. Mind Kóbor János, Mecky révén lett mindannyiunk kedvence. Egy olyan ikon ő, akit minden generáció ismer és kedvel. Jellegzetes hangjával, személyiségével sokunk példaképe. A vírus őt is elérte, kórházban van. Ezért arra kérek mindenkit, hogy szombaton este 10-órától 1 órán keresztül küldjünk neki erőt, sok pozitív energiát és hitet. Hitet a gyógyulásban, a felépülésben. Sok, egy irányba mutató akarat, gondolat, csodákra képes. Imádkozzunk érte együtt!

- kérte az énekesnő rajongóitól.

A 78 éves Kóbor János november közepén került kórházba. A zenészlegenda állapotáról és kezeléséről nem árult el részleteket a családja, az együttes menedzsere eddig annyit közölt, hogy melyik kórházba szállították át az Omega együttes legendás frontemberét.

Forrás: Blikk
Címlapkép: TV2

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
@namihami: Na ezt a szót kerestem: "vadkereszténység".
Talán ez a legmegfelelőbb elnevezése annak a fajta kereszténységnek amit valaki azért vesz fel, mert beleszeretett az aktuális hatalomba és azt hiszi ennek az álkeresztény hatalomnak köszönheti a hitét. Miközben valójában a jelenlegi hatalom a hite és nem a keresztény hit.
Ennek a vadkereszténységnek a neves képviselője Tóth Gabi, Szikora Robi, Eperjes Károly stb.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Baker
@KisTehen: ja, mint '45 után partizán, vagy '89 után antikommunista "belülről bomlasztó" :)
volvós
Ugye gabika az utolsó cseppig lenyeled ???
Pági
Valami önálló ötlete nincs a hölgynek?
levarosbukta
Imádkozzon érte a vén öreg ördög! Csessze meg, egye meg amit főzött magának.Csak azt sajnálom akit miatta nem vesznek fel a kórházba mert kell a hely a covidosoknak. Hogy az ég szakadna rájuk.
Emmersson71
"Az Omega együttes legendás énekese súlyos állapotban, koronavírussal került kórházba, semmit nem érzékel a külvilágból.
A népszerű Mecky, a magyar rocktörténelem kultikus, kiemelkedő alakja immár egyértelműen az életéért küzd. Információink szerint lélegeztetőgépen van az énekes."

indirekt.hu/sztarok/nagy-a-baj-lelegeztetogepen-van-kobor-janos/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.