A magyar járványügyi adatok tovább emelkedtek az elmúlt héten. A napi esetszám sosem látott csúcsra ért, a halálos áldozatok száma pedig olyan magasra emelkedett, amilyen magas számokat a 4. hullámban eddig nem láttunk. Mégis felcsillant a remény, hiszen a helyzet már nem romlik olyan gyorsan, mint korábban. A nagy kérdés most az, hogy egy új, lassabb ütemben tovább emelkedő görbét látunk, vagy hamarosan elérkezünk a platóhoz, amit az adatok csökkenése követ.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: division
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
Amennyiben kötelező lenne az oltás, a maszkviselést pedig már legalább egy hónapja kötelezővé tették volna, nem jutottunk volna el idáig. Kis reménysugár azért talán van mint látható, de másként is lehetett volna, csak ugye az emberek kizárólag parancsra képesek normálisan cselekedni, mert maguktól nincs annyi eszük.
division
@Rockxy: Az igazán hiteles hírforrások a The Guardian oldalán láthatóak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.