Szlávik János, a Dél-pesti Centrumkórház infektológus főorvosa az ATV Heti Napló Sváby Andrással című műsorában arról beszélt, hogy náluk már tele van az intenzív osztály.

Szlávik: negyedik oltásra is szükség lehet, további járványügyi intézkedések jöhetnek
Fotó: ATV

Szlávik tapasztalatai szerint az ott kezelt koronavírusos betegek 80-90 százaléka oltatlan. Bár vannak olyanok is, akik oltottan kerülnek kórházba, ők általában nem kerülnek intenzív osztályra, és meg is gyógyulnak.

Arról is beszélt, hogy a szennyvízminták azt mutatják, a járványhelyzet tovább romlik majd,

ezért az is elképzelhető, hogy további intézkedésekről kell majd a közeljövőben dönteni.

Szlávik figyelmeztetett, hogy a koronavírus nem olyan, mint az influenza,

úgy tűnik, itt 4-6 havonta fel kell frissíteni az immunrendszert. Nem csak azért, mert csökken a védettség, hanem mert újabb variánsok jönnek.

Éppen ezért szóba jöhet egy negyedik oltás is, és elképzelhető, hogy bizonyos időközönként újra kell majd oltatnia magát az emberiségnek.

Forrás: atv.hu

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
@Pálinkás Pál: Nyilván maga a hibás, mert oltásellenes volt, én is igazából a gyereket sajnálom. Ellenben van az a kibaszott oltás meg maszk, ami megmenthetné ezeket az embereket, de a magadfajta tanulatlan söpredék nyíltan teleböfögi a médiákat a hazugságaikkal (van aki még a Dr. titulust is oda meri tenni a neve elé), ezáltal a befolyásolható embereket mondhatni megölik. Szóval felőlem te is megdögölhetsz nyugodtan, nehogy más oldalakon is tovább gyilkolj te sötét tanulatlan paraszt!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
@Pálinkás Pál: De, lényeges ki oszt meg egy posztot. Tamasi köztudottan konteós, nyilván nem egy olyan virológus cikkét fogja linkelni, aki szerint a covid súlyos betegséget okoz és oltani kell ellene. Ezt még neked, magyar idiótának is tudnod kellene.Perrone egy kardiológus, ennyi erővel éppen olyan mint Merkely.
Pálinkás Pál
@division: nos...de nem lódoktor..mint a ti szószólótok, se nem denevérvadász..
division
@Pálinkás Pál: Kitérő válasz, ahogy már megszokhattuk. Konteós antivaxxer vagy, neked az a mérvadó csak amikor az oltás ellen beszél valaki, legyen az ügyvéd, közgazdász, kardiológus, mérnök, stb.
New Dawn
@division: @Pálinkás Pál: Azért ez már túlzás amit itt csináltok. Ritkán szólok hozzá a témákhoz, jobbára csak olvasgatok olykor, de ez már nem emberi hangnem. Aki akarja oltassa be magát, aki meg nem akarja az ne oltassa. Eleve nincs mitől tartania az oltottnak, hiszen védett, legalábbis ezt mondják a dokik.
division
@New Dawn: Azért ez messze nem ilyen egyszerű. Az oltatlanokban megy végbe főként a mutáció, így ha te nem vagy teszem fel beoltva, veszélyben is lehetsz.
New Dawn
@division: Te viszont be vagy, ha jól tudom hárommal is. Szerintem engedd el a témát, mert a felesleges ideg fog megölni a covid helyett. Csak jótanács.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.