Szlávik János, a Dél-pesti Centrumkórház infektológus főorvosa az ATV Heti Napló Sváby Andrással című műsorában arról beszélt, hogy náluk már tele van az intenzív osztály.

Szlávik: negyedik oltásra is szükség lehet, további járványügyi intézkedések jöhetnek
Fotó: ATV

Szlávik tapasztalatai szerint az ott kezelt koronavírusos betegek 80-90 százaléka oltatlan. Bár vannak olyanok is, akik oltottan kerülnek kórházba, ők általában nem kerülnek intenzív osztályra, és meg is gyógyulnak.

Arról is beszélt, hogy a szennyvízminták azt mutatják, a járványhelyzet tovább romlik majd,

ezért az is elképzelhető, hogy további intézkedésekről kell majd a közeljövőben dönteni.

Szlávik figyelmeztetett, hogy a koronavírus nem olyan, mint az influenza,

úgy tűnik, itt 4-6 havonta fel kell frissíteni az immunrendszert. Nem csak azért, mert csökken a védettség, hanem mert újabb variánsok jönnek.

Éppen ezért szóba jöhet egy negyedik oltás is, és elképzelhető, hogy bizonyos időközönként újra kell majd oltatnia magát az emberiségnek.

Forrás: atv.hu

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
@Pálinkás Pál: Nyilván maga a hibás, mert oltásellenes volt, én is igazából a gyereket sajnálom. Ellenben van az a kibaszott oltás meg maszk, ami megmenthetné ezeket az embereket, de a magadfajta tanulatlan söpredék nyíltan teleböfögi a médiákat a hazugságaikkal (van aki még a Dr. titulust is oda meri tenni a neve elé), ezáltal a befolyásolható embereket mondhatni megölik. Szóval felőlem te is megdögölhetsz nyugodtan, nehogy más oldalakon is tovább gyilkolj te sötét tanulatlan paraszt!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
rokker33
Sok mocskos geci miatt kell 3 4 oltás..Ha a sok szerencsétlenek felvennék a 2 oltást sokkal kedvezőbb lenne a statisztika adatok és nem kellene ezeket az intenzíven kezelni! Mikor fogja fel a birka nép hogy így is úgy is kell az oltás, hisz ez mentheti meg az életet és a felső vezetők ezt akarják!
Gazella
@rokker33: tèvedsz te ebben!
Akkor kell a 4-5-6 oltás mert kiséwti nyúl vagy az emberiség csökkentésében .
inhuman
@Gazella: Where is Jessica Hyde? (el sem hiszem, hogy sok év és sok nick-néváltoztatás után ezt újra leírom)

Utopia - Ez (is) egy okos film!sorozat ebben a témában (2 évad)
Egy kicsit sok benne a céltalan erőszak, de érdemes végig nézni (a céltalan erőszak megjelenítése sokszor a valós erőszak kifigurázása - a valós erőszak értelmetlenségnek leleplezése)
Yoda69
Mondja Szlavik aki szerint fel eve meg kizart volt hogy legyen 4.hullam.
Kerdezem tole: lesz 5.hullam?
division
@Gazella: Nem tudod befogni végre, agyatlan? Olyan buta vagy mint a segg.
division
@rokker33: Amíg léteznek ilyen Pali meg Gazella félék, plusz oltásellenes csürhe bandák lázadása, addig sajnos nem sok az esély a járvány megfékezésére. Sok a buta, tanulatlan állat sajnos, akik azt gondolják magukról okosak a 6 elemijükkel.
durbinsc
@rokker33: Odaadom neked az én 1 - 2 - 3 - 4 ... oltásomat is.
Egyébként mi a f@szt félsz?
Hiszen be vagy oltva!!!
Pálinkás Pál
@division: és az a csürhe fog majd elszámolni veletek...szar lehet, alapból fosós vagy...ccccc mi lesz veled?
Pálinkás Pál
@division: megint kanapén alszol?...azt te ugatsz nekem magányról?...
szép új világ
Ha valóban szükség lesz 4. oltásra, kíváncsi leszek, hogy melyik fajta lesz majd a "menő", mert az eddig leghatásosabbnak tűnő Pfizerra nem szerződtek. A kínai sz@rt sem ér, az orosszal meg nem lehet utazni. És ráadásul ez utóbbi kettőt akarják majd gyártani a most épülő Nemzethy Eloltóanyag gyárban.
division
@Pálinkás Pál: Kettő előtt sosem fekszem le, ez így van az ikrek megszületése óta. Nem is tudom ki a fosós meg magányos, hiszen be vagy tojva egy személyes találkozótól, meg hajnaltól késő estig a propi előtt ülsz, potyautas vagy a rendszerben. Innentől felejts el, mert nem kívánok veled társalogni.
Pálinkás Pál
@division: te vadbarom ..örülj hogy szóra méltat valaki...
Sámannus
Beismerte, hogy a kínai fosch a nullával egyenlő, illetve csak a nert gazdagította, vagyis azért nem a nyugati kellett mert azzal nem lehet bicnicelni. Bizony!
division
@Pálinkás Pál: Annak inkább te örülj, mert még itt sem vesz az fórumozók között szinte senki semmibe, gondolom otthon meg pláne (akinek van kihez szólnia, netalán van elfoglaltsága, az nem propizik napi 24 órában). Szóval akadj le rólam te köcsög. Már írtam, azzal, hogy félsz egy személyes találkozástól, végképp leírtad magad nálam, egy putri lakó vagy akit Gődény pénzel, ennyi. Kopj le a picsába innentől, levegő vagy a számomra.
Pálinkás Pál
@division: te kis covid náci...ki a tököm kíváncsi az ocsmány pofádra a lapát-brigádodon kívül?..
division
@Pálinkás Pál: Nejem 30 éves ismerőse nagy valószínűséggel már nem éri meg a holnapot, 30 éves, covidos, semmilyen alapbetegsége nincs, nem oltatta be magát. Egy egyéves gyereket hagy maga után. Tudom, szarod le az ilyeneket, elvégre biztosan "ramaty" a nő, pedig nem, csak éppen oltásellenes volt mint te. A szülei sem oltatták be magukat, most be vannak szarva rendesen.
Itt van neked covid náci, lehet gondolkozni.
Pálinkás Pál
@division: hazudsz...majd megnézem a covid listán,mennyire is volt egészséges...Pinokkió, megnő az orrod...
division
@Pálinkás Pál: Baszd magad szájba te nyomorult érzéketlen geci!
Pálinkás Pál
@division: kussolj ocsmány féreg, a természetnél, vagy a Jóistennél reklamálj demagóg barom...tudomásul kéne venni szarosok,hogy a természet szelektál, így van évmilliók óta...mellesleg mit példálózol egy ismerősöd esetleges halálával ?..te köpd szemen magad,undorító állat..te is nyugodtan felfordulhatnál, csak a kölkeidet sajnálnám...
division
@Pálinkás Pál: Nyilván maga a hibás, mert oltásellenes volt, én is igazából a gyereket sajnálom. Ellenben van az a kibaszott oltás meg maszk, ami megmenthetné ezeket az embereket, de a magadfajta tanulatlan söpredék nyíltan teleböfögi a médiákat a hazugságaikkal (van aki még a Dr. titulust is oda meri tenni a neve elé), ezáltal a befolyásolható embereket mondhatni megölik. Szóval felőlem te is megdögölhetsz nyugodtan, nehogy más oldalakon is tovább gyilkolj te sötét tanulatlan paraszt!
Pálinkás Pál
@division: kussolj ocsmány féreg,lassan lejár a gyengék ideje...talán rabszolgáknak jók lesztek, arra terelnek titeket ,birkahorda..
division
@Pálinkás Pál: A te és a hozzád hasonló buta parasztok ideje fog lejárni rövidesen, csak figyelj. Én tudok már olyat amit te még nem.
inhuman
Az egyik műsorban, kicsit előre tekintve, óvatosan már elhangzott a 12. oltás is, mert ennek a járványnak sosem lesz vége.

Egyes hírszerzőforrások szerint az oroszok jövő február környékén megtámadnák Ukrajnát, amit persze a NATO nem hagyhat szó nélkül...

Afrika menthetetlen - az élelmiszerhiány, a vízhiány és törzsi háborúk miatt.

Közép és Dél-Amerika menthetetlen a bandaháborúk miatt, a törvénytelenség megfékezhetetlensége miatt.

Az USA... Nos, ott minden is történhet a fasizálódás miatt.

Kína világuralomra tör...

Az élelmiszerek megállíthatatlanul drágulnak.

A környezeti katasztrófák egyre súlyosabbak lesznek és egyre nagyobb területeket érintenek.

Az indulatok országokon belül a saját kormányaikkal szemben egyre jobban elszabadulnak - lázadás, forrongás, anarchia.

stb.

Szép új világ - lesz itt minden, mint a vurstliban!
Emberek, kapaszkodjatok, mert indul a lejtmenet a világ legnagyobb hullámvölgyvasútján, ami csak lefelé tart - mindig csak lefelé !!!
Pálinkás Pál
@division: álmodozz kicsi csikó...még teheted..
division
@Pálinkás Pál: Te már nem sokáig...
division
@Gauntlet: Akár az is, de lesz annál jobb is jövőre.
division
@Pálinkás Pál: Ropogós rendelet: Közoktatási intézményekbe csak védettségivel léphet be szülő, vagy bárki más December 1. - től. Meglátjuk ki bukik te majom. Jövőre meg majd jön a...majd meglátod.
Pálinkás Pál
@division: nektek lehet nem lesz jövőre...azt engem hol érdekel a közoktatási intézmény?..nincs nektek semmiféle védettségetek, papírotok van róla hogy birkák vagytok,ennyi..
Rizikó
Ha megvéd az oltás, minek a korlátozás? Mit érdekel, hogy mi lesz az okoskodókkal?
Ha nem véd meg az oltás, akkor minek?
division
@Pálinkás Pál: Jól van, mindig elfelejtem hogy sosem volt családod...
Pálinkás Pál
@division: már megbeszéltük kispöcs...felnőttek,
division
@Pálinkás Pál: Remélhetőleg nem örökölték az apjuk butaságait, és nem az a munkájuk mint neked, hogy fórumokon lázítanak az oltás ellen...
Pálinkás Pál
@division: én nem lázítok nyomi, csak kijelentem hogy egy kísérleti szar,vészhelyzeti engedéllyel...
division
@Pálinkás Pál: Igen, minden tudományos alapot nélkülözve. A Pfizer és a Moderna nem vészhelyzeti már rég amúgy.
Azért bármit is mondasz, ilyen erős betegséghullám nem mostanában volt az országban, nem voltak tele a kórházak, nem dőltek ki emberek. Ma nejem is szarul lett eléggé, legkisebb fiam 10 napja nem jár suliba, de szerencsére negatív lett a gyorsteszt mindkettőjüknél. Igaz, be is vannak oltva. Az oktatásügyi intézményekben dolgozók, odajáró gyerekek nagyon ki vannak téve mindennek.
Pálinkás Pál
@division: magad ellen beszélsz hülye..." legkisebb fiam 10 napja nem jár suliba, de szerencsére negatív lett a gyorsteszt mindkettőjüknél."..akkor nem a covid a hibás...ezen látszik mennyire elvakult vagy..
division
@Pálinkás Pál: Nem igazán. Az oltásnak köszönhetően még el sem kapják talán.
division
@Pálinkás Pál: Tamasi, annyira éreztem, hogy neked nem kis közöd van Gődényhez, Pócshoz, Fórizshoz, meg úgy általában a konteós szélsőjobbhoz:-)
Pálinkás Pál
@division: te isten barma...nem az a lényeg hogy ki osztotta meg, hanem hogy ki mondja, és mit!..azt még te,idióta sem gondolhatod komolyan hogy prof. perrone gödény embere...ja mi van az egydózisú jennsen emlékeztető oltás kérelmével?..kevés volt a profit,nem tudtak eleget visszaosztani?..biztos vagyok benne,engedélyezni fogják a kenőpénzért, ti mongolidióták meg majd tapsikoltok neki...
division
@Pálinkás Pál: De, lényeges ki oszt meg egy posztot. Tamasi köztudottan konteós, nyilván nem egy olyan virológus cikkét fogja linkelni, aki szerint a covid súlyos betegséget okoz és oltani kell ellene. Ezt még neked, magyar idiótának is tudnod kellene.Perrone egy kardiológus, ennyi erővel éppen olyan mint Merkely.
Pálinkás Pál
@division: nos...de nem lódoktor..mint a ti szószólótok, se nem denevérvadász..
division
@Pálinkás Pál: Kitérő válasz, ahogy már megszokhattuk. Konteós antivaxxer vagy, neked az a mérvadó csak amikor az oltás ellen beszél valaki, legyen az ügyvéd, közgazdász, kardiológus, mérnök, stb.
New Dawn
@division: @Pálinkás Pál: Azért ez már túlzás amit itt csináltok. Ritkán szólok hozzá a témákhoz, jobbára csak olvasgatok olykor, de ez már nem emberi hangnem. Aki akarja oltassa be magát, aki meg nem akarja az ne oltassa. Eleve nincs mitől tartania az oltottnak, hiszen védett, legalábbis ezt mondják a dokik.
division
@New Dawn: Azért ez messze nem ilyen egyszerű. Az oltatlanokban megy végbe főként a mutáció, így ha te nem vagy teszem fel beoltva, veszélyben is lehetsz.
New Dawn
@division: Te viszont be vagy, ha jól tudom hárommal is. Szerintem engedd el a témát, mert a felesleges ideg fog megölni a covid helyett. Csak jótanács.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.