Ez a nap sem múlt el miniszterelnöki Facebook-bejegyzés nélkül.

Orbán Viktor szolid anyázással reagált az ellenzék rezsicsökkentési javaslataira

Orbán Viktor ezúttal azt igyekszik sulykolni hívei fejébe, hogy a "baloldal" (vagyis aki nem a Fidesz), máshogy képzeli el a rezsicsökkentést – kevesebb energiát használjunk fel.

A miniszterelnök Kossuth rádiós interjújából ragadott ki egy részletet, amelyben úgy fogalmaz:

Ilyenkor van egy szó, amit az ember mond, csak az édesanyák iránti tiszteletből nem mondja hangosan.

Orbán Viktorral nincs jó véleménye azokról sem, akik a benzinnel való spórolással kampányolnak.

Forrás: Facebook/Orbán Viktor

66 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
orbanek azert talaltak ki a rezsicsokkentes ilyetten formajat, hogy a milliardos NER lovagok telen is tudjak futeni az uszomedencenjuket. Gondoljunk bele, amig egy kisnyugdijas energia igenye mondjuk 10.000 forint, abbol megsporol 2.000-et, ugyenezt egy fideSSes NER lovagnal 200.000 forint amibol megsporol 40.000-et, holott neki az penz semmi, mert hazavisz havi 5 millat, mig a kisnyugdijas 100 ezret se.
Szoval lehet csurni csavarni, a rizsacsokentessel a fideSSes gecik jartak jol.
Differencialt rezsicsokkentes kellett volna bevezetni, ami figyelembe veszi a jovedelet es az energia felhasznalast is. Persze akkor nem lehetne uszomedencet fűteni, szaunat nyomatni telen-nyaron, meg futott garazsfeljarot, hogy ne kelljen havat lapatolni telen.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Málna
@inhuman: A 2 milliónak a 15%-a a sok, nem a 200 ezernek. És mindenképpen több hasznot hoz a 2 milliót kereső, hiszen 10-szer annyi SZJA-t fizet, mint a 200 ezret kereső. De hogy miért? Ahogy a kenyér is mindenkinek ugyanannyiba kerül, itt is az lenne az igazságos, ha mindenki pontosan ugyanannyit fizetne be a közösbe. Aki többet fizet, azt gyakorlatilag büntetjük azért, mert ő okosabb, ügyesebb, szorgalmasabb, életrevalóbb, mint aki keveset keres.
ómió
@inhuman: Értem én, hogy efftársilag mindig szívesen "megmondták", hogy kik is azok a "tehetősek", viszont a lakossági energiahordozó árak meg - ha a "világpiacnak" úgy szottyan "hozni" - mehetnek a csillagos égig?
Pipás
@Málna: Az a baj veled és a többi fideSS hülyével, hogy minden aljasságot, hazugságot, embertelenséget, lopást el tudtok fogadni Orbánéktól. Egy morális csőd vagy, mint a többi fideSS hívő. Hitlernek, Sztálinnak, Trumpnak, Bolsonaronak is megvan a rajongótábora. Nagy az Isten állatkertje.
magyar1
A nyugdíjemelés is éppen olyan igazságtalan mint a rezsicsökkentés, van aki az emeléssel már nem is tud mit kezdeni és a legtöbb (főként fizikai munkások, akik értékteremtő munkát végeztek) meg legfeljebb tudnak belőle egy rendes ebédet készíteni.
Málna
@Pipás: Az a baj veled és a többi hülyével, hogy szentül meg vagytok győződve arról, hogy minden bajotokról Orbán tehet. Hát, nem így van. Ha rossz nektek, azt bizony ti csesztétek el. De talán majd a következő életetekben...Fel a fejjel...:-)
Pipás
@Málna: Hülye vagy, mint a többi agyhalott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.