A Balassagyarmati Járási Ügyészség indítványa alapján a Salgótarjáni Járásbíróság nyomozási bírája elrendelte annak a 21 éves endrefalvai férfinek a letartóztatását, aki egy 92 éves nő házában mutogatta nemi szervét, majd kifosztotta a sértettet.

Letolt nadrágban akarta magát kényeztetni a 21 éves részeg férfi a 91 éves nővel, akit végül kifosztott

Fotó: pixabay.com

A gyanúsított 2021 novemberében ittas állapotban elhatározta, hogy a 92 éves, megromlott egészségi állapotban lévő sértettől pénzt szerez – írják az ügyészség honlapján.

A háza nyitott kapuján át bement az idős nőhöz, majd letolt nadrággal az ágyára ült és megkérte, hogy simogassa meg a nemi szervét.

A sértett erre nem volt hajlandó és távozásra szólította fel az ittas fiatalt, ám az ehelyett letolt nadrággal sétálgatni kezdett a szobában.

Eközben észrevette, hogy a rémült, idős sértett pénztárcája a párnája alatt van elrejtve, elvette a benne lévő 4500 Forintot, majd távozott.

A nyomozó hatóság a férfit szeméremsértés vétsége és kifosztás bűntette elkövetésével gyanúsította meg.

Az ügyészség indítványt tett a férfi letartóztatására, melyet a nyomozási bíró – a bűnismétlés megakadályozása érdekében – egy hónapra elrendelt. A döntés ellen a gyanúsított fellebbezést jelentett be, ezért az még nem végleges.

Forrás: ugyeszseg.hu

Címlapkép: pixabay.com

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.