A múlt hét közepén érkezett a hír, ami megrázta a magyar közönséget: Csűrös Karola elhunyt. A színésznő temetése december 7-én lesz.

Pásztor Erzsi nem megy el Csűrös Karola temetésére – Nehezen vallotta be az okátFotó: MTVA/Zih Zsolt

Csűrös ötven évig volt a Madách Színház tagja, így az a saját halottjának tekinti őt. Így a temetésen természetesen a színház is képviselteti magát, és az egykori színésznő legjobb barátnőjét, Pásztor Erzsit kérték fel, hogy mondjon gyászbeszédet. Ő azonban nem vállalta a megtiszteletést, sőt, azt mondja, a temetésre sem megy el – tudta meg a blikk.hu.

Bár felkértek a beszédre, nem vállalom. Egy mondatot sem tudnék sírás nélkül elmondani, annyira magam alatt vagyok

– mondta a lapnak Pásztor. Hozzátette:

Úgy döntöttem, hogy a temetésre sem megyek el. Elegem van abból, hogy egymás után halnak meg a barátaim, a szeretteim, már mindenkit én búcsúztatok. Egyszerűen nem megy... Én még élni akarok, és nem könnyű lelkileg megbirkózni azzal, ha ennyi temetésre kell járnia az embernek, és állandóan szembesül a halállal. 85 éves vagyok, és bár tudom, hogy nekem is kevesebb van előre, mint ami mögöttem van, én még élni, látni, örülni akarok, nem egy sír fölött sírni. Azt tudom, hogy a férje, Horváth Ádám mellé temetik Karolát, én pedig majd később kimegyek a sírhoz és elbúcsúzom tőle. Nem akarok ott lenni, amikor leengedik a koporsót, ráadásul a vírus miatt tömegbe sem merek menni, így lesz a legjobb

– magyarázta a színésznő.

Forrás: blikk.hu
Fotó: MTVA/Zih Zsolt

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mágnes
Igaza van ! Én néhány év alatt 3 idősebb és középkorú közeli férfirokont temettem el a családban ami már magában tragédia sorozat. :-(((((((És rám szakadt minden ,nem segített senki . :-(((((((( Kormánytól ilyen esetekben nem várható semmi segítség ,és sehonnan sem . Konkrétan 0.
Nagy zéró !!! Váltani kell ! Nincs mese ! Gyerünk !!! 2022 április .
vacsi
@mágnes: Nagyon sajnálatos, ami Veled, illetve családtagjaiddal történt, de kitől várnál segítséget? Én úgy látom, hogy az un. "ellenzék" még a nyomába sem ér a jelenlegi kormánynak - mélyen a béka segge alatt van mindegyik...
mágnes
@vacsi: Hagyjuk ezt , 3 családfenntartó ment el . Jövedelmük negyedét sem tudom pótolni én ,se most sem később .Ez nem rólam szól hanem a gyerekekről . Ha Orbánék nem segítenek és az önkormányzatok sem akkor joggal várom másoktól . Remélem ezt +érted .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.