A volt miniszter Facebook-bejegyzésben akadt ki a makói gumigyárra. 

"A makói gumigyár előremenekült, ahelyett, hogy teljesítette volna, amit vállalt: inkább visszafizeti a munkahelymegtartó támogatások egy részét, csak szabadon kirúghassa az embereket"

– írta Facebook-bejegyzésében Lázár János, a térség fideszes képviselője, volt miniszter.

Lázár János üzent a tisztességtelen multiknak: "vigyázó szemeteket Makóra vessétek!"

Fotó: MTI/Ujvári Sándor

„A pénz visszafizetése vereség a multinak, de még nem győzelem a kirúgott munkásoknak. Az utcára tett emberek megsegítéséért további lépéseket kell tennünk. Ebben a munkában rám is számíthatnak az elbocsájtott dolgozók”

- tette hozzá Lázár, majd így folytatta:

"Összefogással elértük, hogy ne lehessen büntetlenül átverni a magyar államot. Figyelmébe ajánlom az esetet minden olyan nagyvállalatnak, amely baleknak nézi Magyarországot. Tisztességtelen multik, vigyázó szemeteket Makóra vessétek!"

Forrás: 24.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
a gumigyár is kalkulált ilyesfajta irgum-burgummal...valószínű, hogy ezt járulékos veszteségként betudják a működési ktg-be...
Arról nem szól a fáma, milyen képzettségű/végzettségű munkatársaktól szabadulnak meg, és igazából miért...talán nem elég termelékenyek?

De az is lehet, hogy csak...
namihami
Ez a Jani is kimehetne a Keletibe... Még néhány cég hasonló és (bár a foglalkoztatottság szempontjából) ""ekkora"" pirruszi győzelem és a magyar foglalkoztatottság és a bevételek a béka speciális testrésze alatt. A nemzetközi ""jelentőségünket"" évek óta ezek a kinti beruházások adják. Ezek nélkül ismét a ""vas- és acél országa"" lennénk.
Persze, a Jani (mint mindig) most is csak a masni a fingon, a Főnök szól--Jani ugrik. De, akkor se kéne az oroszlánokkal így bánni, mert van még néhány olyan ország, nem is túl messze, amelyik ezeket a cégeket boldogan befogadná.
magyar1
Minek engedték be az országba őket? Azt a pénzt amit adtak a gyárnak a munkásoknak szétosztanák életük végéig élhetnének belőle munka nélkül. A kormánynak se lenne nyugdíjgondja meg a cég is mehetne a francba, ám a környzetszennyezésüket is kifizethetik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.