Varga Judit már gyerekként is sporttagozatos osztályba járt, majd politikusi karrierje előtt atletizált, valamint egyetemi évei alatt kosárlabdázott is Miskolcon – írja a Blikk.hu.

Varga Judit a pályán sem kegyelmez – magasarkúban is betalál
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A tudása pedig úgy látszik, mit sem kopott az évek alatt. Közösségi oldalára feltöltött videóján kosztümben és magasarkú cipőben lazán betalál a kosárba.

Varga korábban a Nemzeti Sportnak mesélt sportpályafutásáról, mely során csapatával az NB II-ben kezdtek a 2001–2002-es bajnokságban, majd az első idény végén feljutottak az NB I B-be.

A sprintermúltamnak köszönhető gyorsaságomat kihasználva a lepattanó megszerzése után pillanatok alatt az ellenfél gyűrűje alá értem, a ziccereket pedig jó hatásfokkal értékesítettem

– árulta el akkor az igazságügyminiszter.

Forrás: Blikk.hu
Címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@jesz: "Varga Judit jólneveltsége" Varga Juditék CSOK-kal újították fel 195 négyzetméteres, medencés házukat Balatonhenyén ,ami papíron nem nyaraló.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Varga Brüsszelben Áder János munkatársaként nevelkedett, és tökéletesen megfelel a nagyképű, gőgös orbáni elvárásoknak. Kíváncsi lennék, hogy amikor 2004-ben diplomázott a jogi egyetemen, hol állt, merre akarta, hogy fújja az érdekszél? Akkor, amikor Orbán Viktor már letörölte magáról a liberalizmust, és fölkente arcára a keresztény-nemzeti púdert. Hüm? Fiatal diplomásként már elköteleződött az orbánizmussal vagy az évek során ragadt rá – ahogyan bukkantak elő a jobbnál jobb állások a számára? Mindegy is: döntött. Beállt a hordába/bűnbandába. Mert az úgy nem megy, hogy mindig csak más a hibás, mindig csak más alkalmazkodjon a magyar földi Messiásokhoz. Mert mindenki hülye csak a fidesz a helikopter.
Eladott Ország
"Varga Judit mondjon le a NER normái szerint, magánélethez való jog csak liberális jogállamban létezik. Varga Judit és Magyar Péter házaspár azt kéri, hogy tartsák tiszteletben a magánéletüket, s ne avatkozzon senki a privát szférájukba.
Igen, ilyenkor van privátszféra? Másoknak pedig hallgatni és nézni kell a hazug és hamis családmodellről szóló ótvaros hazugságaikat, az idilli képeket? Máskor megmondják, hogy férfi az apa és nő az anya, a gravitáció miatt a tárgyak föntről lefelé hullanak, hogy a mintaszerű keresztény családmodell által utcára hajított gyerekeket se fogadhassa örökbe olyan pár, amely szeretné, és megtehetné, ha az álkeresztény rezsim nem avatkozna a privát szférájukba. De Magyarországon a heteroszexuális párok és családok sem érezhetik magukat biztonságban, mert jön a “Balognénak” becézett Novák Katalin, és megmondja, mi a keresztény család."
nepszava.us/varga-judit-mondjon-le-a-ner-normai-szerint-maganelethez-valo-jog-csak-liberalis-jogallamban-letezik/
K-2SO
Kit érdekel, hogy néz ki és mit, milyen jól csinál, ha emberileg teljes mértékben megbukott?
Eladott Ország
@jesz: "Varga Judit jólneveltsége" Varga Juditék CSOK-kal újították fel 195 négyzetméteres, medencés házukat Balatonhenyén ,ami papíron nem nyaraló.
simmering73
Fogja a vonót művésznő és gyantázzon. Az áll önhöz a legközelebb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.