Azt ugyanakkor még nem tudni, hogy kihez került a közpénzből.

Három és fél hónapja adott be közérdekű adatigénylést az Átlátszó a Magyar Turisztikai Ügynökségnek (MTÜ), hogy megtudja, mennyibe került az augusztus 20-ai ünnepség – írta meg a 444 az Átlátszó cikke nyomán.

Kiderült, közel 12 milliárdba került az augusztus 20-ai ünnepség

Szent Istvánt ábrázoló installáció az államalapító Szent István Király ünnepén tartott felvonuláson a budapesti Andrássy úton 2021. augusztus 20-án.

Fotó, címlapkép: MTI/Czeglédi Zsolt

Az oknyomozó portál leginkább arra kérdezett rá, hogy mely magánszemélyekkel és cégekkel, milyen feladatokra szerződött az MTÜ, és hogy mennyibe kerültek a díjazások. 

Az MTÜ viszont egyelőre csak egy táblázatot lküldött meg válaszként, amiből az derült ki, hogy nettó közel 12 milliárd forintnyi közpénz (11,788 milliárd forint) ment el az augusztus 20-ai ünnepségre Azt viszont továbbra sem tudni, hogy ezek a pénzek kiknél landoltak.

Forrás: atlatszo.hu, 444.hu

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
""Ha szegények is vagyunk, de jól élünk!""---legalábbis egy réteg.
Ismét bekövetkezett az a helyzet, amikor a templom lépcsőjén ülő koldussal adatják a pénzt a papnak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
Már csak a karácsonyhoz nem tudtak hozzányúl- szébaszni ezek a mocskok... Minden más ünnep,az évben,,le van húzva a csutkai Putris meg a Konda szintjére,,,,,a küszöb alá...12 mrd- ért még ahülyéknek is megérte,,,,hát még nekünk..!!
Emmersson71
Aha! Szóval erre költötték el a BKV 12 milliárdos éves normatív támogatását!
kissé felnőttem
Róma : a császári korban," kenyér és cirkusz " rongyot rázni az megy nagyon. ja?, közpénz ? és ?? pofa be mi akartuk ? a zivataros virussal közelitve ??. de ha ez normális ? akkor itt tulzott ám az " egyéb " létszám is. BP: közlekedésnyit ugye? majd mi megmutatjuk hát meg, a bunkoság virit forintban is?
csak úgy....
@Horizont: most költötték vóna külhoni templomra? ;)
ómió
Tényleg! Hisz' "bolsi kormányzás" idején az, vagy "társadalmi munkában", vagy "kommunista szombat" keretében szokott "bonyolódni"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.