A KESMA kuratóriumi elnöke, Szánthó Miklós úgy jár ki és be a Karmelita kolostorba, mint ahogy más boltba megy. De a Nézőpont Intézet vezetője is gyakori vendég ott – igaz, ő annyit elárult, hogy cége végzi a médiafigyelést a kormánynak és a minisztériumoknak, de az ORFK-nak is. 

A Telex jelentkezett vasárnap este egy hosszú, 15 perces videóanyaggal, melyen azt mutatták be, hogy november közepén milyen érdekes alakok is jelentek meg Orbán Viktor budai várbeli munkahelyén, a Karmelita kolostornál – szemlézte a 24.hu a videós anyagot.

A kormánypárti médiakonglomerátum vezetőjének saját belépője van Orbán munkahelyére

Fotó: Facebook/Szánthó Miklós

Az érdekes figurák egyike Szánthó Miklós, aki az Alapjogokért Központ "civilszervezet" vezetése mellett a közel 500 sajtóterméket (köztük a vidéki napilapokat) magába olvasztó KESMA kuratóriumi elnöke is. A cikk szerint az ő várbeli feltűnése több kérdést is felvet, akár azt is, hogy milyen közvetlen befolyása van Orbánnak, vagy a miniszterelnök hivatalának arra, hogy mi is jelenik meg a KESMA-lapokban. Erre a Telex újságírója is próbált rákérdezni Szánthónál, aki azonban csak annyit ismételgetett, hogy "fake news" sajtónak nem nyilatkozik.

Mráz Ágoston Sámuel is feltűnik a Telex anyagában, ő a Nézőpont Intézet vezetője. Ő arra a kérdésre, hogy mit szokott csinálni Orbán munkahelyén, azt válaszolta, hogy cége végzi a médiafigyelést a kormánynak és a minisztériumoknak, de az ORFK-nak. Azon kérdésre, hogy mennyire befolyásolja elemzői mondanivalóját az a tény, hogy intézete milliárdos megbízásokat kap a kormány felől, azt válaszolta, reméli, hogy ez nem befolyásolja őt.

Kunfalvi Nóra is feltűnik a videóban, anno ő gyártotta a Spéder Zoltánt lejárató TV2-s anyagot – a felvétel alapján úgy tűnik, hogy ő is dolgozni jár a Karmelitába.

A videóban több, kormányzati pozíciót nem viselő fideszes politikus is feltűnik a Karmelitába igyekezve – Kubatov Gábor, Kubatov titkára, Kocsis Máté, Hollik István fideszes kommunikációs vezető, KDNP-s országgyűlési képviselő – azonban utóbbiak cáfolták, hogy párteseményre igyekeznének a miniszterelnöki hivatalba.

Érdekes módon a videó készítése idején az a döntés született a 24.hu cikke szerint, hogy körbezárják a Karmelitát építkezésre hivatkozva, így azóta nem lehet a miniszterlnök hivatalának kapujában forgatni.

Forrás: telex.hu, 24.hu

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Ez aztán a függetlenség netovábbja! :DDD
Gyerekek, jön még kutyáéra dér!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@ómió: Egy mondat baszod, de képtelen vagy értelmezni?
NEKED nem tudok mit mondani, te szellemi totálkár bolsi.
Illetve tudok, te totál felesleges, mert egy fejlődésképtelen elmebeteg vagy.
Most ezt ismételgessem, te silány bolsi?
Nyírfa
@RonaGyuri: És minek a kormánynak AK , meg CÖF? Annyira abszurd, ahogy próbálják túlbiztosítani magukat. Ilyet sem ember, sem szervezet nem tesz, ha egyenes úton jár. Na de, ők meg az egyenes út: kibékíthetetlen ellentétetek.
Tartok tőle, hogy amekkora most a lelkesedés a visszafizettetéseket illetően, kormányra kerülve egy csomó minden felett át fognak lépni.
Pedig Hadházyt rá lehetne állítani a korrupció teljes felgöngyölítésére, pláne, hogy csatlakozunk az Európai Ügyészséghez is.
Amúgy, tényleg, ha nem adunk rá jövőre pénzt, majd a fidesz házipénztárából kapnak fizetést? :)
nezelodo
Nem kell irigyelni Orbán "barátságát" egyiktől sem. Ugyanilyen jó barátja volt Princznek, Tarsolynak Simicskának, stb, és mi lett velük? Némelyiket vezetőszáron mutogatták a vezér kifizetődő barátságának szemléltetésekor.
ómió
@Aki Én: Még mindig annyira túlteng az elmebeteg tetves bolsiságod, bolsiék fajgörénye, hogy már nem győzöd másokra hazudni!? Az Internacionálétok eléneklése se segít neked rajta?
ómió
@Horizont: Ilyet te tükörbe nézve szoktál konstatálni! Most muszáj rám hazudnod?
ómió
@Horizont: "Efftársi hűségetek", bizony, egyébre se predesztinál benneteket, mint a mocsokbolsi hazudozásra! És bárkire ráhazudtok bármit, ha az nem az általatok elvárt bolsi mantrát tolja és nem nyalja - mint ti mindnyájan - a vezérefftársaitok seggét! De legalább a Böszmeszart törölogetnétek le a képetekről...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok