Túl vagyunk a negyedik hullám csúcsán és a kormány leszűrheti azt a tanulságot, hogy az unortodox magyar járványkezelés eredményes. Sok élet elveszett, de szavazat alig. Márpedig mintha jövő áprilisig csak ez számítana és ez alapján születnek a megszorításokkal kapcsolatos döntések is. A variánsdetektálás elhanyagolása nem meglepő, hiszen a járványkezelés egyéb területein se követ sokat Magyarország abból, amit a szakértők javasolnak. Nulla kontaktkövetés, a tesztelés minimálisra szorítása és az adatok lehető legnagyobb titkolása jellemzi az unortodox magyar járványkezelést. Durván tarol a járvány Magyarországon, ez azonban az emberek többségét láthatólag nem izgatja, fontosabb, hogy korlátozás ne legyen, mindenki eldönthesse maga, hogy mit gondol a vírusról, oltásról. A kormány az unortodox járványkezeléssel végül is csak kiszolgálja a többségi akaratot. Ahogy a legfrissebb a gazdaságpolitikai intézkedésekkel is. Aztán bárki nyer, májusban az egész rászakad az új kormányra,...

Forrás: forbes.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bástya Béla Elvtárs
@Horizont: Sajnos ezt a járvány-kezelést senki nem tudná jobban csinálni! Főleg úgy, hogy megválasztása esetén a BALOLDAL 100 napig csak találgatna, hogy mi is történjen! Ezért NULLA (0) az esélyük, hogy oda kerülnek! Semmi koncepciót nem láttam tőlük, hogyan dolgoznának az első (1.) naptól kezdve, úgy hogy nekünk jobb legyen! Ja, és az összetartás is NULLA(0) náluk!

Kapitány, kapitány...

www.youtube.com/watch?v=I65AxbtMUqE
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rizikó
Jó lenne az önjelölt szakértőket és hangoskodókat szembesíteni a tényekkel. Itt a vége és aki veszélyhelyzetben riogat, az bűncselekményt követ el.
Bástya Béla Elvtárs
@Eladott Ország: Kiváló! Pelikán a mi emberünk! A nép egyszerű fia! Naiv rácsodálkozás...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.