Márki-Zay beugrott a gyurcsányista Iványihoz egy ebédre címmel közölte írását a nyíltan kormánypárti Vadhajtások. 

Megalázta a fideszes média Iványi Gábort, majd Márki-Zayba is belerúgtak
Kép: Facebook/Márki-Zay

Ahogy ők írták:

a baloldal messiása megtartotta a közös sajtótájékoztatót majd meglátogatta Iványi Gábort a tornacipős Lukácsi Katalinnal és a "független, objektív" média munkásaival.

Márki-Zay az Oltalom Karitatív Egyesületnél járt, a Dankó utcában. Az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje elmondta, hogy a Fiumei úton látott két hajléktalant, akik pokrócba csavarodva feküdtek az utcán. 

Márki-Zay közölte, hogy:

Magyarország szélsőségesen rossz irányba haladt az elmúlt években. Oda jutottunk, hogy az egész Európai Unióban a második legszegényebb ország lett Magyarország.

Márki-Zay szerint a gyűlölködés helyett a szeretet-kulturát fogják előnybe helyezni.

Megalázta a fideszes média Iványi Gábort, majd Márki-Zayba is belerúgtak

Az Orbán utáni magyar kormánynak kötelessége lesz lehajolni a legelesettebbekhez. Nem szabad tompítani a szolidaritást. Támogatni kell ezeket az egyesületeket, ha máshogy nem, adókedvezményekkel

– mondta Márki-Zay Péter.

A baloldal messiása ezután elmondott egy imát a fényképezőgépek össztüzében majd megebédeltek Gyurcsány lelkészével.

- írta hozzá a lap.

Iványi nem először kerül a propagandagépezet kereszttüzébe, ám először nevezik Gyurcsány lelkészének, a magyar lelkész, volt országgyűlési képviselő 1989-től az Oltalom Karitatív Egyesület elnöke.

Nem elhanyagolható azonban, hogy annak ellenére, hogy kritikával és bírálattal illeti az Orbán-kormányt egykor Orbán Viktor gyermekeit keresztelte meg. 

Címlapkép: Facebook/Márki-Zay

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

134.bátor
Undorîtó,gusztustalan " újságîrók". Egyszóval: fideszesek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
Ha egyik efftárs "beugrik" a másikhoz egy ebédre, az már az ő "megalázása"? Nafene!
Rizikó
Az, hogy tolvajozzák a Fideszes politikusokat, birkázzák a szavazóikat, nem megalázás. Az se, hogy Orbánt akasztással fenyegetik! Csak az számít annak, ha a szekta vezért leszólja a média, jelzem túl finoman is!
Igaza van Bayernek! Nem szabad finomkodni velük, mert ezek meggyilkolnának, ha egy csöpp esélyük lenne rá!
Macskaszem
Méghogy Gyurcsány lelkésze...
Én úgy emlékszem, a Geczi lelkésze volt, a fattyát is megkeresztelte, csak miután orbán tolvaj-fasiszta diktátorrá fejlődött, nem tudott azonosulni vele. Innentől a Geczi ellenségként kezeli. Ettől még nem lett Gyurcsány lelkésze, mert Gyurcsány nem játsza el, hogy vallásos, ha egyszer nem az.
Toller Béla
Iványit a fidesz nem tudja megbántani de meg tudja ölni szegényt ! MZP meg mondhatott volna sarkosabb dolgokat is, ha nem gátolná meg ebben a bigott körösztény volta ! Mert ugye, hol van az ő szeretett egyháza, amikor szolidaritásról van szó ?
kereső
Hol van Azbej Tristan? Magyarországon a "sajtó" , a kormánypárti sajtó üldözi a keresztényeket a kormány hallgatólagos támogatásával.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.