Orbán Viktor miniszterelnök tartja az év utolsó Kormányinfóját – olvasható a Miniszterelnöki Sajtóiroda meghívójában.

Orbán Viktor tartja az utolsó Kormányinfót idén

Fotó: Facebook

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő helyett – a megszokottól eltérően – ezúttal Orbán Viktor tartja a szokásos Kormányinfót, ami nem csütörtökön lesz, hanem kedden délelőtt 10 órakor kezdődik a Karmelita kolostorban.

A miniszterelnök az elmúlt években évindító sajtótájékoztatókat tartott januárban, de 2021 elején ez a járvány miatt elmaradt. 2019 és 2020 januárjában több mint két órán keresztül válaszolt a magyar és a külföldi sajtó kérdéseire.

Forrás: blikk.hu

Címlapkép: Facebook

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Tizenegy éve egy beszédét sem hallottam. Már meg leszek nélküle.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
nagy élmény lesz! - kérdezösködni is szabad majd töle? :)
simmering73
Tizenegy éve egy beszédét sem hallottam. Már meg leszek nélküle.
tudode
"Figyelemreméltó" lenne az a kormányinfó, ahol az egyeduralkodót a "fake news" híroirtálok újságírói is részt vehetnének, annak "fényében/tükrében", hogy
.
---- Orbán: Mi sose vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek egyet velünk 20180911
www.youtube.com/watch?v=9ee8yqbEbJY
---------------------
.
Ahhoz képest, hogy mióta SS győzelmekkel elfoglalhatta a bársonyfotelt, többnyire annak az érdeklődőnek, akit érdekel/t, hogy mi újság a faliújságon, akár külföldi orgánumokból tájékozódnia kellet, hogy egyáltalán mi újság pl. a "rezsicsökkentési" hacával:
.
.---- Gáz: Vlagyimir Putyin kettős ütése Magyarországon
www.lexpress.fr/actualite/monde/europe/gaz-le-coup-double-de-vladimir-poutine-en-hongrie_2161007.html
.
""""A Kreml feje azzal, hogy megaszerződést ír alá Budapesttel, lendületet ad Orbán Viktornak, miközben megküzd ukrán ellenségével. (...)
.
Ez az orosz-magyar szerződés megerősíti a két ország közötti szilárd megállapodást. Már 11 milliárd eurós orosz hitelből finanszírozzák a paksi atomerőmű felújítását, az egyetlen magyar földön lévő atomkomplexumot. Budapest ad otthont a Nemzetközi Beruházási Bank központjának is, amely állítólag orosz hírszerző ügynökségként működik. Egészen odáig, hogy Magyarországot gyakran Moszkva trójai falójának tekintik, amely a NATO és az Európai Unió egységének – belülről – aláásására szolgál. """ (...)
------------------
.
Mert hamis a nézése, és a járása, átvitt értelemben --- sajnos
.
---- Hamis a rózsám - Szalay László
www.youtube.com/watch?v=xW-PROT6gR4
.
!!!
Béla333
Karácsonyi ajándékként a pofánkba hazudik!
Boldog Karácsonyt...
kissé felnőttem
JA akkor most tapsoljuk meg tőbbet nem fog tartani, nagyon nem is hiánycikk jó a Nóta hozzá illik @tudode: szuper
Nyírfa
@tudode: 13.54

Élvezem a beírásaidat! Tudom, már mondtam néhányszor, de, ahogyan összefoglalod, tálalod a mondanivalód, ahogyan ellátod forrásmegjelölésekkel, mindig a nagyfiamat juttatod eszembe, akinek az egyetemi jegyzetei időnként a kezembe kerültek. Milyen jó is volt, még itthon lakott. :)
Szeretnék olyan aktív lenni szellemileg mint Te és Nessy, ha elérek abba korba. :)
Nyírfa
@CsipkeRózsa: 14.19

Az ubi állandó kísérő. :) Biztosan nem véletlen a képválasztás, legyen már valami rajta, ami gusztusosabb mint ő.
tudode
@Nyírfa: .
Köszönöm az odafigyelést, és azt is, hogy van türelmed belekukkantani a h sz-eimbe!
.
Megtiszteltetésnek veszem!
csak úgy....
@Nyírfa: ubival juttatja az eszetekbe a savanyú pofát,pedíg megy az már ubi nélkül is. :)
Nyírfa
@tudode: Mint ahogyan én, hogy együtt fórumozhatok veled! Jó pap holtig tanul, és, én szeretem, ha van kitől. :)
Nyírfa
@csak úgy...: Ami az undorkeltést illeti, néhány fideszes erős versenyben van egymással.
Az Orbán iránti érzelmeimet nem vetítem rá az ubira, jó kis kovászos, paprikás krumpli mellé első osztályú. :)
tudode
@Nyírfa: .
Most éppen alacsony a vérnyomásom!
.
Hallgatom őfélesége, valószínítsíthetően un. ÉVNYITÓ KORMÁNYINFÓJÁT, amikor úgy számol be a kormány döntéseiről, mintha nem is ennek az országnak lenne az egyeduralkodó, várva a konzultációs ivekre való reagálását, laikus alattvalók iránymutatását
.
---- .Kormányinfó
www.youtube.com/watch?v=65i6p-ixF_g&t=168s
.
"""Orbán Viktor miniszterelnök és Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter tájékoztatója a kormányzati intézkedésekről."""
--------------
.
Nagy sómen, mellébeszélőKÉJE van!
K-2SO
@Nyírfa: Jakab parizere gúny tárgya a fideszes gyökerek között, Orbán uborkája, meg fordítva tartott kése az milyen jó pofa, mert a kedves vezető(k) már csak ilyen(ek).
K-2SO
A ge*i Orbán, meg a buzi Gulyás pillanatkép, amit kb. 2 perc alatt állítottak be (2 perc beállítás alatt senkinek nem tűnt fel, hogy Kim Dzsong Orbáneszku fordítva tartja a kést):

b1.blog.hu/2019/01/07/orban_forditva_tartja_a_kest_a_gundel_szotyimenzajan
Nyírfa
@tudode: Bocsáss meg, de még egy percet sem bírtam Orbánnal egy "légtérben"! :)
Azért az a mondata, hogy az oltás a kormány felelőssége mindaddig, amíg nincsen elég oltóanyag, ellenben , amikor már a rendelkezésünkre áll, az állampolgároké a döntés és s felelősség, csak az eszembe villant, hogy a kínai vakcinák vajon milyen megítélés alá esnek, ugyanis annak ellenére oltatták az időseket vele, hogy kimondottan e korosztály számára ellenjavallt.
Szeretném, ha ez a vád egy tárgya lenne!
Eladott Ország
A vödröcske később perselyként alkalmazható. Ha a tolvaj gazember a kereszt mögé bújik, attól még tolvaj gazember marad. Szerintem az uborkát is lopta, kovi ubi, et orbi, csúf ez ennek is, de miniszterelnöknek is! Inkább lenne már a pokolba fűtő! Ubi et Orbi. Neked van kovi ubid?!
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/116757232_913194062493835_5354267674908859325_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=2xkIoHQa004AX8F9lyy&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=00_AT-fQk0NWBJy4CKhAXswLyKSZvC-6Tn8p0_MwTsPgQP9bw&oe=61E52423
Eladott Ország
Télapó mindenki tegye ajtaja elé a cipőjét. Az már biztos, hogy ami eddig itt maradt, azt áprilisig eltakarítják. Olyan csupasz lesz az államháztartás, mint régen a padlás, ha a fináncok lesöpörték.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/264053774_414667440387206_9129780790710954212_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-5&_nc_sid=825194&_nc_ohc=TNlnxuak298AX83G_9z&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=00_AT-jgx0OS297Ym1biMnJn2_W2WgzSvonWb4RSETBVgQBGA&oe=61C4ED8E
Orbán mit kapjon ajándékba? Becsületet!
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/267497437_648362083195182_733146095841820835_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-5&_nc_sid=9267fe&_nc_ohc=iuY5a2EAW9kAX_LYWZb&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=00_AT_U47xkM6XKDxgPn4YwY3Z5ummuewNHFsaa_XB80dsgoA&oe=61C53837
"Kedves Jézuska!
Sok ember nevében írok neked mit szeretnénk karácsonyra. Nem magunknak kérünk, a potrohosnak, de egész biztosan mi is óriási hasznát látnánk, ha teljesítenéd a kívánságunkat. Karácsonyra küldj légyszíves egy kis becsületet a miniszterelnöknek. Legalább annyit amennyivel még a hétköznapi emberek legrosszabbja is rendelkezik. Küldj neki egy kis eszet, tébolyult viselkedése ne hozzon már szégyent mindig a magyarokra. Küldj neki egy kis tisztelettudást, legalább annyit, amennyit megérdemelnek a magyar emberek, akik adójából összejön a fizetése. Küldj neki egy kis őszinteséget, annyit, hogy egyszer legalább hetente, mondjuk péntek hajnalban a Kossuth Rádióban őszinte legyen. Küldj neki egy kis korrektséget, legalább annyit, amelytől méltóvá válik a posztjára . Nem kérünk sokat! Ha mégsem sikerül ezeket elküldened neki, akkor legalább egy ólomkatona készlettel ajándékozd meg! Hadd háborúzzon kedvére a játékkatonáival egész nap, addig is békén hagyja a békeszerető tisztességes magyar embereket, addig sem uszít a gagyi, csak a beteg elméjében létező hadjáratokkal. Legalább karácsonykor! Boldog Karácsonyt!"
tudode
@Nyírfa: .
EmbertpróbáLÓ az egyeduralkodó az bizonyos!
.
Rendeződött a vérnyomásom, rájőve arra, hogy nem évnyitón mantrázott, abbahagytam háttérben hallgatni akkor, amikor arról mesélt, hogy ismeri 30 éve az államigazgatást, rádobbenve arra, hogy akkora felelőssége van/volt, már ellenzékben mint a himalája, főléje, mivel az SZDSZ volt elnöke szerint
.
--- Kis János: „Ez a tragédia személy szerint Orbán Viktor lelkén szárad
magyarnarancs.hu/belpol/kis-janos-ez-a-tragedia-szemely-szerint-orban-viktor-lelken-szarad-234434”
.
Ne kelljen végigolvasni az egyeduralkodó hadicseleit, ami az eü-t illeti ellenzékben:
.
---- Kis János: „Ez a tragédia személy szerint Orbán Viktor lelkén szárad”
magyarnarancs.hu/belpol/kis-janos-ez-a-tragedia-szemely-szerint-orban-viktor-lelken-szarad-234434
.
(...) """KJ: Orbán ellenzékből megbuktatta az egészségügyi reformot „az egészség nem üzlet” demagóg jelszavával, kormányra kerülve pedig magára hagyta az egészségügyet. Tíz éven át a füle botját sem mozgatta, miközben folyamatosan zajlott a kórházi orvosok és szakápolók menekülése külföldre, a magánszférába vagy más szakmába, a maradék független sajtó pedig tele volt kórházi fertőzésekről, a sürgősségi ellátás katasztrofális állapotáról szóló beszámolókkal. A tények tagadásán kívül egyetlen dolog jutott az eszébe: centralizálni, centralizálni, és még jobban centralizálni. Volt egy jól szervezett tisztiorvosi hálózatunk, elismert szakemberekkel, laboratóriumokkal, önálló hatósági jogkörökkel. Az ÁNTSZ a saját szakmai normái szerint, autonóm intézményként működött. Sikeresen szétverték, a maradékát besorolták a humánerőforrás-minisztériumba. Maradt nekünk Müller Cecília, háta mögött két rendőrtiszttel.""" (...)
-------------------------
.
Kormányon:
.
----- Komoly gondok forrása az ÁNTSZ szervezeti átalakítása
medicalonline.hu/eu_gazdasag/cikk/komoly_gondok_forrasa_az_antsz_szervezeti_atalakitasa
--------------------
.
Amelyet személy szerint...
tudode
@Nyírfa: .
Helyesbbíatve:
.
Nem az államigazgatást, amiből pártházat csinált, hanem
.
30 éve az """"EGÉSZSÉGÜGYET ismeri"""
Nyírfa
@sgl: 16.30

Anno lehetett kapni ikrás, kissé szürkés sertészsírt, az olyan finom volt, hogy önmagában is, de paradicsommal, zöldpaprikával mennyi lakoma volt.
Kovi ubival is nagyon működött! :)
Nyírfa
@tudode: 16.59

Az államigazgatásból pártházat csinált - hú, de találó!
Mint volt ÁNTSZ-es, tanúsíthatom, milyen eredményes munkát végzett ez a szervezet.
De Orbán Viktor országos tisztifőorvos csizmát húzott, dagonyázott egyet a röfik trágyájában, és elkezdte taposni a népegészségügyet, mert nem tudta megkülönböztetni a szüreti szőlőtaposástól.
Néro
Mit jelent be? Lemond a Qurmány és kéri előzetesbe helyezésüket ? Neeeem ? Minden mással törölje ki a hátulját és húzza le magával együtt.
human
@Nyírfa: A képen ott van minden. A koviubi meg a sertés és a zsírja.
Nyírfa
@human: Igen, kifejező. Az a mosoly is az arcán. Jó lenne letörölni.
ómió
Na, efftársak! Akkor, máris lehet fogalmazni a kérdésbe foglalt hazugságokat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.