Nincs még kolbászból a kerítés – mondta Orbán Viktor a mai Kormányinfón arra, hogy valóban jöhet-e 50 százalékos béremelés 2023-ban a pedagógusoknál. 

Később, amikor az újságírók is kérdezhettek, a BBC újságírója a kérdése alapján azt hitte, ez a határkerítéssel áll összefüggésben. A miniszterelnök így elmagyarázta neki, hogy a magyaroknál mit jelent az, hogy nincs kolbászból a kerítés. Orbán ezután a határkerítést dicsérte.

Orbán Viktor elmagyarázta a BBC tudósítójának a Kormányinfón, hogy mit jelent az, hogy nincs kolbászból a kerítés

Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

A pedagógusok 10%-os béremelése nem oldja meg a helyzetüket

Orbán Viktor szerint a jelenlegi béremelés még nem elég, további béremelésekre van szükség. Nemcsak béremelésre, de bérrendezésre is van szükség. Konkrét számokat Orbán nem említett meg: ezt majd a gazdasági teljesítmény dönti el. De jelentős béremelést helyezett kilátásba a miniszterelnök.

Forrás: 444.hu, Portfolio

Címlapkép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
2023- ban ,,remélem te már a sitten ülsz,,More...,,, Vagy Hágában,,előzetesben..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Orbáni-szintű választás. Persze, tökmindegy, bárhonnan merít, ezt kapja.
Ha lehetne javasolni, akkor én inkább a Rezsibuzit ajánlanám. Mind a stílusa, mind a megjelenése sokkal inkább a kinevezőjére hajazna és így együtt méltó demonstrátorai lehetnének egy Fidesz által ""irányított"" országnak. Sokkal alkalmasabbnak látszik a Plagibácsi és az Áder által a fellegekbe emelt poszt betöltésére. Bár tény, hogy ez a nő, az eddigi tevékenysége alapján, se méltatlan a tisztségre
libellle
Ja az ujságironak pedig ezekutan meggyözödése volt, hogy mostmár teljesen örült. Hahahaha
ómió
Talán, ha kolbász helyett tonhalfonatot mondott volna, jobban megérti.
Nyírfa
Hé, Te BBC, kérsz kolbit? Ubim is van, kovászos, azt hurcolászom a Karmelitámban magammal, már összecsöpögtettem a szőnyegeket, meg az asztalokat, képzeld, ott maradt a folt, látod, hagyok én nyomot magam után.
No, itt van egy kis kenyér is, morzsázz nyugodtan, nálunk így szokás. Mimagyarok szeretjük a természetes viselkedést. Szalvéta? Minek az? Van ruhád, beletörlőd, majd veszel újat. Mint én.
Mit kérdeztél? Mindegy, nem fontos. Van még érdeklődés? Mert én unom, úgyis mindenre ugyanazt válaszolom, menjetek már haza!
Na, az M1-től még egy: Hogy mitől vagyok ennyire sikeres? Mert szerényen, alázattal ,éjt nappallá téve szolgálom a népemet, a hazámat, a családomat.
BBC, Te ne röhögj!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.